Görüş Bildir
Haberler
Sen Ne Güzel İnsansın! İlk İş Gününe 30 Km Yürüyerek Gelen Gence Arabasını Hediye Eden CEO

etiket Sen Ne Güzel İnsansın! İlk İş Gününe 30 Km Yürüyerek Gelen Gence Arabasını Hediye Eden CEO

Arya
18.07.2018 - 16:15 Son Güncelleme: 18.07.2018 - 16:49

Herkese böyle CEO nasip olmaz.👏 İlk iş günü için uzunca bir yolu yürümek zorunda kalan genç daha günü bitirmeden büyük bir hediyeye kavuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alabama Üniversitesi öğrencisi Walter Carr işe yetişebilmek için geceden yola çıktı. Çünkü 7 saatlik yolu yürümesi gerekiyordu.

Alabama Üniversitesi öğrencisi Walter Carr işe yetişebilmek için geceden yola çıktı. Çünkü 7 saatlik yolu yürümesi gerekiyordu.

30 kilometrelik yol için geceden yola çıkan Walter yolda yürürken polisler tarafından durduruldu ve yolda ne işi olduğu soruldu.

İşe gitmek için yolda olduğunu söylediğinde ise polisler bu durumdan çok etkilendi ve Walter ile kahvaltı yapıp onu arabaya aldılar.

Daha sonra olayı Tweet atan polisler olayı elden ele duyurdular ve konu şirketin CEO'suna kadar gitti. Şirketin CEO'su Luke Marklin de gence bir hediye vermek istedi. İşte o anlar...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
865
364
38
26
11
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gülünadıyok

Elin gavuru hani şu cehenemde yanacak olan gavur bunu yapıyor bızımkıler resmı tatılde calıs vay askerı ucret kac para olmuş vay ne sıgorta yapmamanın yolunu... Devamını Gör

rihamahir

Bizimkiler de hala maaşın yarısını elden verip SGK primlerini az ödemenin peşindeler.

Elin ülkesinde işçi emeklerinin karşılığını bir şekilde alıyor , bizde ise doktorların kafasında parke taşı kırıp komaya sokuyolar.Yok arkadaş valla ıslah ol... Devamını Gör