Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kahve Çeşidi Seni Temsil Ediyor?

etiket Hangi Kahve Çeşidi Seni Temsil Ediyor?

Şeboş
12.06.2017 - 17:28 Son Güncelleme: 13.02.2018 - 16:04

Bol köpüklü bir Türk kahvesi misin, yoksa havalı bir latte mi? 'Aman canım sen de kahve de sütlü mü içilirmiş, şöyle zıkkım gibi içeceksin' diyenlerden misin yoksa?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi bakalım başlayalım, günde kaç kahve tüketirsin?

2. Peki üstadım kahveni nasıl içersin?

3. Yolculukta yolda durmak için en büyük sebebin nedir?

4. Sabah uyanır uyanmaz yaptığın ilk şey?

5. Uzun bir yolculuk yapıyorsun, harika bir gölün kenarından geçiyorsun ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki canım benim neden kahve içersin?

7. Bir yerde kahve yoksa alternatif olarak ne ikram edelim sana?

8. Rüzgarlı bir sonbahar günü ne yapmak istersin?

9. Peki bakalım keyif aldığın film tarzı hangisidir?

10. Ve son olarak haşin bir soru; çalıştığın yerde birileri kavga ediyor, fiziksel dalmışlar birbirlerine ne yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Türk Kahvesisin!

Türk beylerinden, boylarından gelen paşam/sultanım!  Sen tam bir bol köpüklü Türk kahvesi ruhundasın. Şöyle bol köpüklüsünden hani. Şeker; ruh haline bağlı. Aslında şekersiz içiyorsun ama Türk kahvesi olsun da ne olursa olsun da diyorsun bazen de. Öyle latteler, makiyatolar hikaye geliyor sana. Bir de sonuna doğru bıraktığın telvelerle geleceğini bile okutuyorsun, hah tadından yenmiyor işte!  Sana ait minik bir tepsi içinde sunulurken, lokumunla beraber özel hissediyorsun. Sana farkını hissettiren insanlarla vakit geçirmek istiyor, değerini görmek istiyorsun. Kabul et bir damlacık bile olsa egon yüksek ama kocaman bir kalbin, yüreğin var senin. Sadece biraz ” hürmet meraklılısın” diyelim biz buna olur mu;)

Filtre Kahvesin!

Hiçbir zaman şöyle açık sözlü, olduğun gibi, en doğalından olamadın be anaaam sen. Yayıla yayıla rahatına bakan biri olamayacaksın sen biliyor musun kuzum. Her zaman önce lafını tartacaksın, ölçeceksin sonra konuşup fikrini beyan edeceksin. Yapma bunu kendine diyeceğim ama yapı meselesi artık çok geç;) Karşındaki sana dom dom her şeyi söylerken sana, sen ise o derece hassas ve dikkatlisin. İçtiğin kahve gibi sende de çok filtre var be canım benim. Süt bile eklemiyorsun. Hatta süt ekleyerek içenleri iki yüzlü olarak görüyorsun. Netsin her zaman, sadece çok hassassın. Sana karşı gelen, seninle aynı fikirde olmayan insanları, haklı bile olsan ikna etmek için uğraşmıyorsun ama sonunda kazanıyorsun. Farkına varıyorlar ve geri gelip sana tapar hale geliyorlar, unutma bunu! Hassasın ama güç sende çiçeğim:)).

Caffe Lattesin!

(Anam babam usulü sütlü kahvesin be sen). Oy oyy yesinler seni 7’den 70’e herkesle mi anlaşır bir insan ya. Nasıl uyumlu, nasıl orta yolu bulansın sen öyle kuzum! Evet bazen iki yüzlüsün ama bu senin kötü biri olduğun anlamına gelmiyor, sakın böyle algılama. Gergin ortamı sevmiyorsun , kavga eden insanları görmek istemiyorsun. Yüksek ses, bağıran insanlar olmasın senin çevrende . Sakin ruh halin var ve masal okur gibi olsun etrafındaki insanların ses tonu mümkünse. Öyle çılgın sesli konserler, çocuk sesleri, korna hiç işin olmaz bu gibi şeylerle. Sakin insanım benim!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1513
1044
463
405
89
88
86
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sude Rumeysa Şahin

(Anam babam usulü sütlü kahvesin be sen). Oy oyy yesinler seni 7’den 70’e herkesle mi anlaşır bir insan ya. Nasıl uyumlu, nasıl orta yolu bulansın sen öyle k... Devamını Gör

Sude Rumeysa Şahin

Editorun yanaklarını sıkmak istedim lan bu nasıl bir yazış şeklidir çok tatlı slkşhşlkhdsf

Pasif Kullanıcı

falcı bacı mı yazdı bu nasıl bi anlatım şekli

Lavanta A

Cafe Latte 😋☕ bayılırım😍