Görüş Bildir
Haberler
Sen İnsanlardan Nasıl İntikam Alırsın?

etiket Sen İnsanlardan Nasıl İntikam Alırsın?

Yung Boş Ada
10.03.2016 - 18:57

Senin intikam alma yöntemin ne? Sana yanlış yapanları nasıl cezalandırıyorsun? Bu testte senin karanlık tarafına iniyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, karmaya inanıyor musun?

1. İlk olarak, karmaya inanıyor musun?

2. Diyelim ki eşini/sevgilini 'sizin' yatağınızda başka biriyle yakaladın: Ne yaparsın?

2. Diyelim ki eşini/sevgilini 'sizin' yatağınızda başka biriyle yakaladın: Ne yaparsın?

3. Senin en güçlü silahın hangisi peki?

4. Sence sende az biraz da olsa sadistlik var mı?

5. Birisi sana asla affedemeyeceğin bir şey yaptı: Bunlardan hangisini o kişiye yaparak en büyük zevki alırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Dostlarını kendine yakın tut, düşmanlarını daha da yakın!" cümlesi sana uyuyor mu?

7. Sence soğukkanlı katiller nasıl cezalandırılmalı?

8. Son olarak: İntikam hakkında bir film seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İnsanları kukla gibi kullanırsın!

İnsanları kukla gibi kullanırsın!

Sen intikamını sessizce, hiç kimseye çaktırmadan ama en tehlikeli şekilde alanlardansın. Son derece sessiz, sakin ve hiçbir şey olmamış gibi davrandığın için de karşındakiler tehlikenin geldiğinin farkına varamaz, ki bu seni birkaç tık daha tehlikeli yapıyor. Ama sen yavaş yavaş,  alttan alttan onların beynine öyle güzel girip onları kendi isteklerin yönünde öyle güzel yönlendirirsin ki herkes şaşar kalır. Hatta çoğu zaman karşındaki sana zarar veriyormuş hissine bile kapılabilir, fakat sen onu içten içe çoktan alt etmişsindir! Onların beynine öyle güzel girmiş ve adeta senin küçük kuklaların gibi öyle güzel oynatmaya başlamışsındır ki onları, yavaş yavaş farkına varmadan senin tüm emirlerine itaat etmeye başlamışlardır! Bu yüzden de senin intikam yöntemin her türlü fiziksel intikamdan çok daha tehlikeli! Sana bulaşmamak gerek  güzel dostumuz!

Eşek şakalarınla mahvedersin onları!

Eşek şakalarınla mahvedersin onları!

Senin intikam alma biçimin biraz farklı: Çünkü hem eğlence hem de yoğun bir aşağılama içeriyorlar. Sen intikam alacağın kişiden intikamını çok ama çok iyi bir şekilde planlanmış ve son derece zekice eşek şakalarıyla alıyorsun. Ama bunu yaparken tek amacın intikam değil elbette, aynı zamanda hem eğlenmek hem de karşındaki kişinin bir daha sana bulaşmamasını sağlamak için onu sağlam bir şekilde herkesin içinde aşağılamak! Dahası, sen intikam aldığının kişinin bir daha kendini hiçbir şekilde güvende hissetmemesini de sağlıyorsun, o denli şeytani ve tehlikeli şakaların var işte senin! Kimse sana bulaşmak istemez bizce!

İyilik ve kibarlıkla öldürürsün hepsini!

İyilik ve kibarlıkla öldürürsün hepsini!

Sen sana yanlış yapan ve intikam alacağın kişilerden intikamını çok ama çok farklı bir şekilde alıyorsun. Onlara hiç beklemedikleri bir şekilde, son derece iyi ve kibar bir şekilde yaklaşarak onları dumur ediyorsun. Hatta bu yetmezmiş gibi bir de her alanda en iyi, en başarılı olmak için çalışıyor ve bunu başarıyorsun ki onlara senin yanında ne kadar önemsiz, küçük ve işe yaramaz olduklarını hissettirebilmek için. Açıkçası senin intikam şeklin diğerleri arasındaki en olgun ve başarılı olanı. Çünkü eninde sonunda her şekilde sen kazanıyorsun. Hem intikamını alıyor, hem de insanların gözünde son derece saygı duyulan bir insan oluyorsun!

İntikamı soğuk yenen bir yemek gibi yersin!

İntikamı soğuk yenen bir yemek gibi yersin!

Sen intikamını bilinen en klasik ve eski yöntemle alan bir insansın: Son derece soğuk kanlılık ve sabırla bekleyip tam zamanında atağını yapanlardansın. Sana yanlış yapan insanlardan intikam almak için en doğru zamanın gelmesini beklersin ve hiç ama hiç ummadıkları o anda onlardan öyle güzel intikamını alırsın ve bunu soğukkanlılıkla öyle güzel izlersin ki donup kalır herkes. İntikam aldığın insanın acı çekmesini izlemek sana adeta büyük bir zevk verir ve intikamının tadını adeta soğuk yenince tadı çıkan bir yemek gibi çıkarırsın! Senden gerçekten korkulur bee!!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2743
961
499
298
148
147
112
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve KORKUT

İnsanları kukla gibi kullanırsın! İnsanları kukla gibi kullanırsın! Sen intikamını sessizce, hiç kimseye çaktırmadan ama en tehlikeli şekilde alanlardans... Devamını Gör

emre_yegul

İnsanları kukla gibi kullanıyomuşum. Yandere-chan yani.

Elif Karadoğan

insanları kukla gibi kulanırsın