Görüş Bildir
Haberler
Sen İçinde Hangi Zıtlıkla Yaşıyorsun?

etiket Sen İçinde Hangi Zıtlıkla Yaşıyorsun?

Yung Boş Ada
12.09.2015 - 14:21

Aslında hayat da zıtlıklar üzerine kuruludur. Gece gündüz, savaş barış, iyi kötü... Karakterler de aynı şekilde: peki senin içindeki zıtlık ne acaba? Sen içinde hangi zıtlığı yaşıyorsun? İşte cevabı bu testte!! Hemen testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: sen ve senin tarzın bunlardan hangisine daha yakın?

2. Peki, risk almayı sever misin?

3. Hayatta seni en çok ne motive eder?

4. Başın belaya girdi diyelim, ilk kimi ararsın?

5. Peki tartışmalarla, çatışmalarla nasıl baş edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Zıt kutuplar birbirini çeker" derler ya, sen ona inanıyor musun?

7. Biraz da iç açıcı bir soru soralım! Şansın olsa buralardan hangisine tatile gitmek isterdin?

8. Son olarak: Bu zıtlıklardan hangisi seni daha çok etkiliyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Güvensiz ama sosyal!

Güvensiz ama sosyal!

İnsanlara güvenmekte çok zorluk yaşıyorsun aslında. Asla tam anlamıyla birine güvenmiyorsun. Senin gözünde değerli bir yer edinmek, güvenini kazanmak için çok fazla uğraşması gerekir insanların. Fakat buna rağmen senin güvenini kazanmış bir sürü arkadaşın var. Son derece sosyal bir insansın yani aslında. Çünkü biri senin güvenini bir kere kazandıysa senin hayatında eşsiz bir yer edinmiştir ve sen bu yeri kolay kolay boşaltmayan, insanları kolay kolay silmeyen birisin. Dostlarına çok değer verirsin.

Utangaç ama girişken!

Utangaç ama girişken!

Normalde son derece sessiz, çekingen ve hatta utangaç birisin. Öyle her ortamda çok konuşmaz, hemen insanlarla samimi olmazsın. Kendini hep geri çekersin. Fakat bulunduğun ortam ambiyansı olsun, yanında rahat olabileceğin insanlar olsun tam sana göreyse içinden bambaşka bir insan çıkıyor. Son derece eğlenceli, konuşkan ve hatta girişken bir insan oluyorsun. Senin içindeki cevheri çıkarmak için uygun ortamı sağlamak yeterli yani!

Dahi ama saftirik!

Dahi ama saftirik!

Gerçekten dahilik derecesinde zekisin. Kimsenin çözemediği problemleri anında halleder, daha kimse anlayamazken sen tüm olayları çözersin. Ama iş ilişkilere, insanlara gelince biraz saflaşıyorsun. Anlayamıyorsun karşındakinin duygularını tam olarak, çok çabuk kanıyorsun bazı laflara. Sonuçta insanları çözmek sayıları çözmek kadar kolay değil. Hiç üzülme, bu sıkıntı hepimizde var!

Dikkatli ama unutkan!

Dikkatli ama unutkan!

Ailen, sevdiklerin, işin veya derslerin konusunda dünyanın en dikkatli, en konsantre insanısın. Buna hiç şüphemiz yok. Fakat diğer yandan ev anahtarını, araba anahtarını evde unutmak; cüzdanı, hırkayı montu okulda veya işte unutmak konusunda senin üstüne yok! Başka şeylere pür dikkat kesildiğin için böyle küçük konuları gözden kaçırabiliyorsun. Olsun o kadar da :)

Aşık ama nefret dolu!

Aşık ama nefret dolu!

Kuşkusuz sen bu dünyadaki en tutkulu insanlardan birisin, tutku dedik mi sen gelirsin ilk akıllara. Sevdin mi dibine kadar, öyle bir derinden seversin ki üstüne kitaplarca şiir yazılır. Fakat senin o öfken, o sinirin yok mu. Kan beynine sıçradı mı gözün aşk meşk hiçbir şey görmüyor. Kim varsa karşında kusuyorsun bütün nefretini, harcayıveriyorsun anında.

Olgun ama çocuk ruhlu!

Olgun ama çocuk ruhlu!

Yeri geldiğinde son derece olgun, oturaklı ve ağırbaşlı olabiliyorsun. Nerede nasıl davranılır çok iyi biliyorsun. Olaylar karşısındaki olgunluğunu ve soğukkanlılığını da asla bozmuyorsun. Fakat öyle zamanlar oluyor ki senin içinden resmen 5 yaşında bir çocuk çıkıyor. Çocuklar gibi şen oluyor, bir çocuk gibi eğleniyor mutlu oluyorsun. İçindeki o güzel çocuğu ve yaşam enerjisini sakın kaybetme! Keşke herkes senin gibi olabilse!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2552
646
310
286
131
109
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hestia

"Utangaç ama girişken" doğrudur

Değişiiik

Utangaç ama girişken! Normalde son derece sessiz, çekingen ve hatta utangaç birisin. Öyle her ortamda çok konuşmaz, hemen insanlarla samimi olmazsın. Kendini... Devamını Gör

Sek...

Kimin gardaşı be =)

Buket

Olgun ama çocuk ruhlu! Yeri geldiğinde son derece olgun, oturaklı ve ağırbaşlı olabiliyorsun. Nerede nasıl davranılır çok iyi biliyorsun. Olaylar karşısında... Devamını Gör