Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Oscar Ödülünü Almalısın?

etiket Sen Hangi Oscar Ödülünü Almalısın?

Ayşe Korkmaz
13.02.2016 - 16:25

Aslında herkes kendi hayatının başrolü, bakalım sen bu rolde hangi ödüle layıksın! Sorularımızı içinden geldiği gibi cevapla, merak etme bu testte Leonardo Dicaprio bile kazanıyor! Hatta teşekkür konuşmanı da yorum olarak atabilirsin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, sence insanların seni anlayamadıkları yönün hangisi?

2. Sevgilinin seni aldattığını öğrendin diyelim, ne yapacaksın?

3. Şimdi de bize bir psikopat seç bakalım!

4. Peki sen her zaman...

5. Hayatının filmini çekiyorsun, türü ne olurdu?

5. Hayatının filmini çekiyorsun, türü ne olurdu?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşk...

7. Sence hangisi senin hayatının rolüdür peki?

8. Son olarak, Oscar almadığına en çok şaşırdığın, üzüldüğün ünlü kim? (Tüm dünya bu sorunun cevabında tek yürek olmuş olsa da sormadan edemedik)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

En İyi İnsan Sarrafı Oscar'ı!

En İyi İnsan Sarrafı Oscar'ı!

Şunu açıkça söyleyebiliriz ki sen hayatın boyunca yalnızca film değil, insan da izlemişsin. Sanki senin senaryosunu yazdığın şeyleri oynuyorlarmışçasına hayatındaki bütün karakterleri çok iyi tanımış, yaptıkları ya da yapacakları her şey için kendini hazırlamışsın. Sanırım seni bilge biri olarak nitelendirmek de yanlış olmaz çünkü sen insanları olduğu gibi kabullenip bununla yaşamayı öğrenmişsin. Herkes senin bu yanından faydalanmak için çoğu sorununu sana danışıyor bu yüzden de. Kolay değil insanların gerçek yüzüyle yaşamak ama sen bunu o kadar iyi yapıyorsun ki, seni ödülsüz bırakamadık!

Yaşam Boyu Gurur Ödülü!

Yaşam Boyu Gurur Ödülü!

Sen neymişsin be abi? Bu nasıl sağlam bir duruştur ya? Asla kendinden ödün vermeden, kendi kurallarında ve yolunda yaşayan birisin sen. Hayattan verdiğin kadarını bekliyorsun. İnanılmaz derecede sadık ve de dürüst bir insansın ayrıca bu yüzden de sana karşı yapılmış hiçbir yanlışa tahammülün yok. Ha öyle ortalığı yakıp yıkmazsın belki ama sessizdir senin gidişlerin, ne prim yaparsın ne de başkasının prim yapmasına izin verirsin. Bu onurlu duruşa bir de güzel ödül yakışır diye düşündük ve seni Yaşam Boyu Gurur Ödülü'ne layık gördük!

En İyi Özgün İnsan Ödülü!

En İyi Özgün İnsan Ödülü!

Sen bugüne kadar karşılaştığımız insanlar içerisinde eşi benzeri az bulunan tiplerdensin. Senin önceden ne yapacağını tahmin etmek o kadar zor ki! Sen böyle anını yaşayan ve yaşadığı anı insanlarla paylaşırken mutlu olan birisin. Ama canın isterse de çekip gidersin, başka hayatlar başka insanlar da en az geride bıraktıkların kadar heyecanlandırıyor yani seni. Seni belirli kalıplara soksak biliyoruz ki sen de bize kızardın çünkü sen kesinlikle keşfedilmesi gereken birisin!

En İyi Drama Ödülü!

En İyi Drama Ödülü!

Neler yaşadın sen, bu kadar üzülecek ne vardı yahu? Sen hayatını biraz daha hüzünlü yaşamayı tercih etmiş olabilirsin ama biliyoruz ki bunu sen tercih etmedin aslında, şartlar seni buna itti biraz. Belki karşılaştığın insanlar sana iyi davranmadı, belki de sen bazen biraz fazla alındın. Ama ne olursa olsa öncelik senin mutluluğun, bunu hatırlatalım. Sen herkesi mutlu edeceğim diye uğraşıp durduğundan hayatın koca bi drama olmuş aslında. Dürüst olmamız gerekirse seni bu ödüle layık görürken şunu da değerlendirdik; bu kadar dramı kaldıracak başka yürek bulamadık!

En İyi Yönetmen Oscar'ı!

En İyi Yönetmen Oscar'ı!

Senin hayatın dengeler kurmak, herkesi idare etmekle geçmiş. Hatta kendini de! Çünkü sen duygularını yönetebilen ve mantığını da en iyi şekilde devreye sokan bir adamsın. Ayrıca bulunduğun ortamlarda resmen katalizör görevi görüyorsun. Herkesi birbirine kaynaştıran, yeni arkadaşlıklar kuran, küslükleri bitiren böyle herkesin kahramanı gibisin resmen. Çünkü onları kontrol etmeyi, kimin neye ihtiyacı olduğunu çok iyi gözlemliyor ve onlara yardım etmekten asla çekinmiyorsun. En önemlisi kendi isteklerinin de farkındasın, bu yüzden bu ödülü sonuna kadar hak ediyorsun!

En İyi Yardımcı Kadın/Erkek Ödülü!

En İyi Yardımcı Kadın/Erkek Ödülü!

Sen her zaman insanlar için orada olan, onlara en ufak desteği eksik etmeyen adeta yaşam destek ünitesi gibi bir şeysin. Sen herkesin hayatındaki gizli kahramansın aslında, onlara ne zaman dur diyeceklerini söyleyen, ağladıklarında omzunu uzatan, yanlış bir şey yaptıklarında her şeyi yüzlerine dürüstçe söyleyen birisin. Farkında olmadan çevrendeki herkesin hayatlarını kolaylaştırıyorsun adeta. Bir parça da olsa insanların yükünü hafifleten birine bu ödül az bile kalıyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1429
404
117
107
62
55
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kumsal

son soruya leonardo dicaprio demeyen var mı? :)

Batuhan Ünal

6da "yalan dostum aşk diye bir şey yok" şıkkını aradı gözlerim

Zagros

Sen bugüne kadar karşılaştığımız insanlar içerisinde eşi benzeri az bulunan tiplerdensin. Senin önceden ne yapacağını tahmin etmek o kadar zor ki! Sen böyle ... Devamını Gör