Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Hayvana Dönüşmeye Yatkınsın?

etiket Sen Hangi Hayvana Dönüşmeye Yatkınsın?

Yung Boş Ada
20.07.2015 - 18:35 Son Güncelleme: 20.07.2015 - 18:57

Tıpkı dolunayın tepede görüldüğü gecelerde kurt adamlarının dönüşümü gibi, acaba sen hangi hayvana dönüşmeye yatkınsın? Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: En sevdiğin renk ne ola ki?

2. En sevdiğin yiyecek çeşidi bunlardan hangisi peki?

3. Sen açık havaları mı seversin yoksa evde durmayı mı?

4. En sevdiğin mevsimi sorsak peki?

5. En sevdiğin film türü ne ola ki senin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nerede yaşamak istersin?

7. Hayvana dönüştüğünde bunlardan hangisine sahip olacağın için çok sevinirdin?

8. Son olarak sence bu testin sonucunda bu hayvanlardan hangisi çıkacak?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Köpek Balığı" çıktı!

"Köpek Balığı" çıktı!

Seni tanımadan hafife alan bir sürü insan var. Sen de onları her seferinde haksız çıkarmaya bayılıyorsun. Sendeki zeka ve hırs kimsede yok. Bu ikisi bir araya gelince de başaramayacağın hiçbir şey kalmıyor. Amaçlarına ulaşmak için tıpkı bir köpek balığının avının peşinden gitmesi gibi son derece kararlı bir şekilde çalışıyorsun. Bu yüzden de sen bir köpek balığına dönüşmeye oldukça yatkınsın.

"Fil" çıktı!

"Fil" çıktı!

Sen kesinlikle bu dünyada tanıyıp tanıyabileceğimiz en tatlı ve sempatik insansın! Senin kadar sosyalini görmedik biz, öyle ki sosyalliğin kitabını bile yazabilirsin. İnsanları bu kadar çok sevmeyi nasıl başarıyorsun çok şaşırıyoruz doğrusu. Ailen ve arkadaşların senin hayatının merkezidir. Onlardan birine bir zarar gelsin bütün o sevimlilik kaybolur yerine son derece korkutucu ve tehlikeli bir gelir. Bütün bu özelliklerinle sen bir file dönüşmeye oldukça yatkınsın.

"Kaplan" çıktı!

"Kaplan" çıktı!

Genel olarak korkutucu ve tehlikeli görünsen de içinde ne kadar yumuşak bir kalp taşıdığını herkes bilir. Herkesin çok iyi bildiği bir şey daha var ki aslında o senin bu denli tehlikeli görünmene neden oluyor: Değişkenliğin! İki dakika sonra ne yapacağın hiç belli olmuyor. Kahkahalar içinde gülerken birden son derece sinirli bir hal alabiliyorsun. Bunun nedeni de duygusallığın olsa gerek, duyduğun her kelime ya da gördüğün her nesne seni çok kolay bir şekilde etkileyebiliyor. Değişkenliğin ve tehlikeli duruşun bir araya gelince senin bir kaplana dönüşmeye yatkınlığın da oldukça artıyor!

"Zürafa" çıktı!

"Zürafa" çıktı!

Sen oldum olası kapalı ortamları sevemedin, için sıkıldı hep dört duvar arasında. Kendini yeşilliklerin arasına atmak, açık havanın ve bulunduğun manzaranın tadını çıkarmak istedin hep. İçindeki enerjinin haddi hesabı yoktu yani. Dahası sen biraz rahat, gevşek bir insansın. Hayatı pek ti'ye almaz, sürekli kendi keyfine eğlencene bakarsın. Bütün bunlar birleşince sen zürafaya dönüşmeye oldukça yatkınsın!

"Bukalemun" çıktı!

"Bukalemun" çıktı!

Biz daha önce senin gibisini görmedik doğrusu. Suda yürüyüp iz bırakmayan eşsiz yeteneklere sahip bir insansın sen. Bulunduğun ortamı kendine göre hale getirmeyi nasıl başarıyorsun şaşırıyoruz doğrusu. Ortam kafana göre değilse görünmez olmakta üstüne yok. Ama baktın ortam tam senlik, işte o zaman en parlak renklerini ortaya çıkarmış bukalemun misali ışıl ışıl parlayarak bütün ilgiyi üstüne çekmeyi başarıyorsun. İşte tam da bu yüzden sen bukalemuna dönüşmeye oldukça yatkınsın.

"Aslan" çıktı!

"Aslan" çıktı!

Gerçek bir lider duruyor şu an karşımızda: Bu dünyaya birilerine örnek olmaya, onları yönetmeye gelmiş bir lider. Liderliğin gerektirdiği bütün özelliklere sahipsin çünkü: Otorite desen sende alası var, karizma zaten tartışmaya açık bile değil, zekan ve ileri görüşlülüğün de son derece gelişmiş! Durum bu olunca senin hayvanlar aleminin kralı nam-ı diğer aslana dönüşmeye yatkınlığın oldukça yüksek oluyor!

"Kurt" çıktı!

"Kurt" çıktı!

Sen gerçekten eşsiz bir insansın. Dışarıdan bakanlar için tehlikenin ta kendisi iken yakınındakilere göre son derece merhametli ve sevgi dolu birisin. İçine kapalı bir insansın aslında sen. Dışarıya sadece kendi istediğin kadarını gösterir ve onların gözünü korkutmayı başarırken diğer yandan sana yakın olan sayılı kişilere karşı da tam anlamıyla kendin olur, kendini gösterirsin. Bu yüzden sen bir kurda dönüşmeye oldukça yatkınsın.

"Kutup Ayısı" çıktı!

"Kutup Ayısı" çıktı!

Dışarıdan bakıldığında son derece zararsız hatta yumuşak biri gibi görünsen de bu durum sana karşı veya sevdiklerine karşı yapılan herhangi bir saldırıda anında değişiyor. Son derece yırtıcı, hatta dev bir çığ kadar tehlikeli oluyorsun o zaman. Daima soğuk havaları sevdiğinse bir gerçek. Fakat seni diğer insanlardan ayıran öyle bir şey var ki bunu tahmin etmen zor olmasa gerek: Senin zekan! Etrafında zekiliğinle daima fark edildin, diğerleri arasından kolayca sıyrıldın hep. Bütün bunlara bakınca da senin tam bir kutup ayısı gibi olduğunu söylemek zor olmuyor; hatta kutup ayısına dönüşmeye olan yatkınlığın oldukça yüksek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1119
440
410
227
149
119
95
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tyotu10

kimse bukalemun çıkmadı mı hay ALLAh?

forest

"Kürt Adam" çıktı! ,en sefdigim

Enigma

neye dönüşeceğimi test sonucundan önce bildim. :D