Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Hamburger Çeşidisin?

etiket Sen Hangi Hamburger Çeşidisin?

Yemekler de tadı, tuzu, baharatı, aromasıyla insanlar gibi karmaşıktır. Peki ağzımızın suyunu akıtan hamburgerlerden hangisi sana daha çok benziyor? Testi çöz ve hangi hamburgere benzediğini öğren!

1. Hamburgerinin olmazsa olmazı ne olacak ki? Seni nasıl tatlandıracak ve özel kılacağız?

2. Hamburgerinin ekmeği nasıl olacak? Bu da önemli sonuçta...

3. Bir soru daha soralım ve hamburger faslını geçelim. Bir yıl boyunca hamburger yemeyeceğini söylesek ne düşünürdün?

4. Biraz da seni tanıyalım. Aşağıdakilerden hangisi seni daha çok sinirlendirir?

5. Gönül işleri ne durumda peki?

6. Diyelim ki hiçbir şekilde para kaygın yok ve hayatının sonuna kadar yetecek paran var. Ne iş yapardın?

7. Bize cuma günü iş / okul çıkışı seni anlatan gif seç?

8. Son olarak; yaşadığın yer seni anlatır. Hangi dünya şehrinde yaşamak isterdin?

Sen Yumurtalı Gurme Burgersin!

Sen Yumurtalı Gurme Burgersin!

Verdiğin cevaplara gösteriyor ki sen tam bir yumurtalı gurme burgersin. Çünkü sen farklı ve orijinal birisin. İzlediğin filmler, dinlediğin şarkılar ve davranışlarınla farkını her zaman ortaya koyuyorsun. Üstelik bilgi birikimin de çok geniş. Sanki daha önce her şeyi tatmış, her şeyi tecrübe etmişsin.  Bu yüzden her yönünle seçkin, her yönünle orijinalsin.

Sen Vejetaryen Burgersin!

Sen Vejetaryen Burgersin!

Anladık ki sen tam bir vejetaryen burgersin. Toplum sorunlarına duyarlı, özel ilişkilerinde hassas, ama her zaman güçlüsün. Mesela yol kenarında sekerek yürüyen bir sokak köpeği görsen önce ona sarılıp ağlar, daha sonra onu iyi etmek için elinden gelen her şeyi yaparsın. İşte senin gücün de buradan geliyor. Sen bir işi asla yarım bırakmaz, daima tamamlarsın.

Sen Klasik Hamburgersin!

Sen Klasik Hamburgersin!

Cevapların senin tam bir klasik hamburger olduğunu gösteriyor. Lezzetli, asla eskimeyen ve asla hayal kırıklığına uğratmayansın. Her şeyden önce güvenilirsin, insanlar düşünür düşünür son çare olarak sana gelir mesela. Sen de onların her türlü problemini çözersin. Ayrıca lidersin, yol açarsın. Etrafında sana benzeyenler olsa da asıl olan sensin ve bunun da farkındasın!

Sen Türk Usulü Mangal Köfteli Burgersin!

Sen Türk Usulü Mangal Köfteli Burgersin!

Cevaplarına göre sen tam bir Türk usulü mangal köfteli burgersin. İşte toprağından kopamamak böyle bir şey. Nereye gidersen git, bir yerden yakalıyor seni bizim buralar. Gelenekçisin çünkü, yeni şeyler denerken çekinenlerdensin. Risk almayı çok sevmezsin mesela. Kendi güvenli alanında mutlusun. Çünkü senin için hayatta en önemli şey huzur. Ve sen gerçekten huzurlusun :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
961
503
379
299
111
109
66
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pınar Bor

Sen Vejetaryen Burgersin! Anladık ki sen tam bir vejetaryen burgersin. Toplum sorunlarına duyarlı, özel ilişkilerinde hassas, ama her zaman güçlüsün. Mesela ... Devamını Gör

Melisa Ayvaz

Sen Türk Usulü Mangal Köfteli Burgersin! Cevaplarına göre sen tam bir Türk usulü mangal köfteli burgersin. İşte toprağından kopamamak böyle bir şey. Nereye ... Devamını Gör

Naile Selimo

mangal köfteli burger doğru diğer her şey yalan