Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Dersin İnsanısın?

etiket Sen Hangi Dersin İnsanısın?

'Türevle yatar, integralle kalkarım' mı diyorsun, yoksa 'Güneş ışığı hangi tarihte nereye hangi açıyla gelir benden sorulur'ların insanı mısın? 'Noktalama işaretlerini gözüm kapalı koyar, düşen ünlüleri on metre öteden tanırım' mı seni daha iyi tanımlar, yoksa 'Abi endoplazmik retikulum şimdi' mi? Belki de sen 'I'm sure the result will be English' diyenlerdensindir, e testi çöz, hep beraber öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi cümleyi duymak hiç hoşuna gitmez diye sorsak?

2. Peki boş zamanlarında neler yaparsın?

3. İnsanlar seni genel olarak nasıl tanımlar?

4. En büyük hayalin?

5. Ne tarz kıyafetler giyersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangileri daha çok ilgini çekiyor?

7. Bu isimlerden hangisine kendini daha yakın görüyorsun?

8. Peki bu isimlerden hangisi idolün desek?

9. Bu dizilerden birini izleyecek olsan hangisini seçerdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Matematik senin kod adın!

Matematik senin kod adın!

'Kümeler'den tut '28 bilinmeyenli denklemler'e kadar matematik adeta kulun köpeğin olmuş, karşında diz çöküp tövbe etmiş! Milletin hesap makinesiyle bulamadığı şeyleri gözünün ucuyla yapıyor, matematik denemelerinin tozunu attırıyorsun! Rakamlar adeta senin kendini ifade etme biçimin, x'ler ve y'lerden bir sanat eseri meydana getirip etrafındakileri büyülüyorsun.

Sen adeta edebiyat ruhlusun!

Sen adeta edebiyat ruhlusun!

Vay vay vay, kimleri görüyoruz böyle? Dünyanın en kitap ruhlu insanlarından birisin, edebiyat adeta senden soruluyor. Senden habersiz kuş uçmuyor, kitap yazılmıyor. Kim ne yazmış, ne zaman yazmış, ne anlatmak isteyerek yazmış; adeta yazardan bile daha iyi biliyorsun! Bunla da sınırlı değil, dile de oldukça hakimsin. Hangi '-de' ayrı, hangi '-ki' birleşik; 100 km öteden anlıyorsun. Elinden kitap düşürmüyorsun, ruhuna kitap kokuları sinmiş adeta!

Beden derslerinin yıldızısın!

Beden derslerinin yıldızısın!

Beden ya, tabi ki beden! İlk ders bedense bütün gün çaktırmadan eşofmanıyla oturan insansın sen, değil mi? Hatta sana her teneffüs beden eğitimi, zil çalar çalmaz koşa koşa sınıftan çıkıyor, hemen iki dakika futbol/basketbol/voleybol atıp üstüne derse de geç giriyorsun. Öğretmenin gelmediği her ders de sana beden oluyor, okul takımının vazgeçilmez oyuncusu olman da ekstrası!

Fizik senden sorulur!

Fizik senden sorulur!

Geleceğin fizikçisi buradaymış, selam duralım! Herkes fizik derslerinde horul horul uyurken sen hareketli makaraların altından girip üstünden çıkıyor, en parlak ampulün hangisi olduğunu 100 metre öteden anlıyorsun. Sınavlarda millet kırılırken daha sınavın yarısı bitmeden çıkıyor, havana hava katıyorsun!

Sen kimyayı yalayıp yutmuşsun!

Sen kimyayı yalayıp yutmuşsun!

Hangi madde saftır, hangisi bileşiktir, hangi element hangi element için ölür biter, hep senden soruluyor. Ortamda ne zaman bir organik kimya muhabbeti açılsa millet salya sümük ağlarken, sen 'Az çalışınca yapılıyor' diye çıkış yapıyor, genelde ortamdan dışlanıyorsun. Ama olsun, sendeki bu kimya aşkı kimde var ki? Geleceğin Walter White'ı olursun hem belki, kim bilir?

Biyoloji senin kanına işlemiş!

Biyoloji senin kanına işlemiş!

Ve karşınızda endoplazmik retikulumların insanı! Hangi hücrede hangi organel vardır, hangi organel hücrenin enerji santralidir, hepsi senden soruluyor. Dolaşım sisteminden tut, solunum sistemine kadar hepsini avucunun içi gibi biliyor; millet daha fotosentezi tanımlayamazken sen formülünü gözün kapalı yazıyorsun! Tıpçı mı olursun, genetik mi okursun bilemiyoruz; ama ileride bir çok canlının hayatını kurtaracağın kesin!

Sen tam bir İngilizce aşığısın!

Sen tam bir İngilizce aşığısın!

Yabancı dil öğrenmek senin tutkun adeta! Sürekli kendini geliştirmeye çalışıyor, başkaları daha Türkçe kitap okumazken sen İngilizce kitapları yalayıp yutuyorsun. Arkadaşlarınla takılırken bir turist bir şey soracak olsa arkadaşların hemen seni öne atıyor! Yabancı dizileri izlerken alt yazı bulmakla uğraşmıyor, pat diye açıp izliyorsun. Gelecekte bol bol yurt dışı gezilerine çıkman, belki de farklı bir ülkede yaşaman oldukça olası.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3135
2414
1593
778
457
373
302
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nevra Kurt

matematik pardonda yani çok saçma ben fen evladıyım kardişim

Cihan Taylan

matematik sınıfta tek ben problemleri çözüyorum ve matematik çıktı çook şaşırdım çoook şaşırdım😂😂😂😂😂

sjsjsj

bence şıklarla çok alakası yok :/