Görüş Bildir
Haberler
Sen Gerçek Bir Leydi mi, Sert Bir Kız mı, Yoksa Kız Gibi Kız mısın?

etiket Sen Gerçek Bir Leydi mi, Sert Bir Kız mı, Yoksa Kız Gibi Kız mısın?

Yung Boş Ada
21.04.2016 - 17:44 Son Güncelleme: 22.05.2018 - 21:41

Evet kızlar, artık bu soru cevabını buluyor! Bakalım gerçekten de düşündüğünüz gibi bir kız mısınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak kendine bir dövme seçmeye ne dersin?

2. Peki ya topuklu ayakkabılar? Aranız nasıl onlarla?

3. Şimdi sana altı tane kare göstereceğiz, bunlardan seni en mutlu hissettireni seçmeni istiyoruz!

4. Sabahları evden çıkmadan önce hazırlanmak için ortalama ne kadar zamana ihtiyacın oluyor peki?

5. Kendini içinde inanılmaz mutlu ve rahat hissedeceğin bir yatak seç şimdi de!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Saçlarını daha çok dağınık mı kullanıyorsun yoksa toplu mu?

7. Kendini bir hayvana benzetecek olsan bu hangisi olurdu?

8. Son olarak bu manzaraya bakmak sana nasıl hissettirdi?

8. Son olarak bu manzaraya bakmak sana nasıl hissettirdi?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gerçek bir leydisin!

Gerçek bir leydisin!

Sen gerçek bir leydisin, kadın gibi kadınsın! Daima şık ve bakımlısın bir kere; vücudunu bir tapınak gibi görüyor ve ona en mükemmel şekilde davranıyorsun. Kendinle de barışıksın; kendini oldukça beğeniyor ve bunu kimseden saklama ihtiyacı duymuyorsun. Diğer yandan son derece olgun ve oturaklısın: Nerede nasıl konuşman, oturman ve giyinmen gerektiğini çok iyi bilirsin. Asla abartıya kaçmaz veya patavatsızlık yapmazsın yani. Ayrıca ne istediğini bilen ve onu elde etmek için sonuna kadar savaşan bir kadın olduğunu da eklememiz lazım! Çevrende sana hayran olan bir sürü kişi var, bizden söylemesi: Zaten senin gibi bir kadına hayran olmamak elde değil!

Kız gibi kızsın!

Kız gibi kızsın!

Sen kelimenin tam anlamıyla kız gibi kızsın! Bir kere sen dış görünüşüne inanılmaz önem veriyorsun, çünkü eğer iyi görünürsen aynı zamanda iyi de hissediyorsun. Yani bu süslenme olayını aslında başkaları için değil tam olarak kendin için yapıyorsun! Diğer yandan görüp görebileceğimiz en gamsız ve neşeli insanlardan birisin: Öyle ki etrafındakiler seni kendilerinin neşe kaynağı olarak görüyorlar. Fakat hiç üzülmüyor musun, elbette senin de üzgün olduğun zamanlar oluyor ama sen üzüntülerini asla dışarıya yansıtmayan bir insansın. Adeta üzgün olduğun anlarda öyle bir maske takıyorsun ki yüzüne kimse hiçbir şey anlamıyor. Bunu da elbette kendini korumak için yapıyorsun ve sana bir şey söyleyelim mi, yalnız değilsin!

Tam bir sert kızsın!

Tam bir sert kızsın!

Sana bir şey söyleyelim mi: Sen gerçekten kelimenin tam anlamıyla sert kızsın! Karşına çıkan hiçbir engelden ve zorlanmaktan asla korkmaz, hatta aksine bundan zevk alırsın. Ne kadar zorlarsan kendini potansiyelinin o kadar gelişeceğine inanırsın. Diğer yandan eğlenmeyi hatta tam anlamıyla eğlencenin dibine vurmayı senden daha iyi bilen yoktur! Zaten hayatın tamamen tecrübeler ve anılardan ibaret olduğunu düşündüğün ve mümkün olduğunca her şeyi tecrübe edip kendine eşsiz anılar biriktirmek istediğin için de bu eğlence masterlığı senin içinden geliyor. Ayrıca şunu da söylemeden geçemeyeceğiz; son derece rahat ve havalı tarzın gerçekten spontane ve cesur kişiliğini mükemmel bir şekilde yansıtıyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5977
2680
840
810
218
165
160
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hilal Yüksel

Dizleri çıkmış pijamayla oturup test çözerken, 'gerçek bir leydi' olarak testten ayrılmak...

Yagmur Sayan

Tam bir sert kızsın! Sana bir şey söyleyelim mi: Sen gerçekten kelimenin tam anlamıyla sert kızsın! Karşına çıkan hiçbir engelden ve zorlanmaktan asla korkm... Devamını Gör

Efe Osman Özdemir

Sen gerçek bir leydisin, kadın gibi kadınsın! Daima şık ve bakımlısın bir kere; vücudunu bir tapınak gibi görüyor ve ona en mükemmel şekilde davranıyorsun. K... Devamını Gör