Görüş Bildir
Haberler
CHP'li Özkoç, Erdoğan'a 50 Bin TL Tazminat Ödeyecek

CHP'li Özkoç, Erdoğan'a 50 Bin TL Tazminat Ödeyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'tan 50 bin lira manevi tazminat kazandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara 35. Asliye Hukuk Mahkemesi, Özkoç'un, 4 Mart 2020'de basın toplantısındaki sözleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kişilik haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle açılan davayı karara bağladı.

Mahkeme, Özkoç'un Erdoğan'a 50 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti.

Özkoç  “Bizim şehitlerimize ‘Kelle’ diyen bir kişinin sıfatlarını sayıyorum size. Şehide ‘Kelle’ diyen kişi haysiyetsizdir, vatan hainidir. Bu kişi Türkiye Cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanı olamaz, temsil edemez” ifadelerini kullanmıştı.

👇

250 bin liralık bir dava daha açılmıştı

250 bin liralık bir dava daha açılmıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, avukatı aracılığıyla Özkoç hakkında suç duyurusunda bulunarak 250 bin liralık bir tazminat davası daha açmıştı.

CHP Kocaeli İl Danışma Toplantısı’nda konuşan Özkoç, Erdoğan’a seslenerek 'Öyle Cumhurbaşkanlığı koltuğunu, AKP Genel Başkanlığı koltuğunun altına alıp hesap vermeden gideceğini sanıyorsa yanılıyor. Sen FETÖ’cünün Allahısın' ifadelerini kullanmıştı.

Özkoç, 'Cumhurbaşkanlığı koltuğunu AK Parti Genel Başkanlığını altına alıp terör örgütleri iş birliği yapıp bir yere gideceğini sanıyorsa önce benim ölümü çiğneyecek. FETÖ ile işbirliği yapıp sonra beni FETÖ’cü olmak ile suçlayacak. Sen FETÖ’cünün Allahısın. Sonuna kadar senden hesap soracağız. Süleyman Soylu benim özel ilgi alanımda. Burada uyuşturucu almış başını gidiyor ama kimse tedbir almıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucu baronlarını koruyor. Sarayın tetikçisi Soylu, uyuşturucu baronlarını neden yakalamıyorsun' diye konuşmuştu.

Özkoç'un o sözleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
......

Adam doğruyu söylemiş neden ceza alıyor ki?