Görüş Bildir
Haberler
Sen Dünyayı Ne ile Yönetirsin?

etiket Sen Dünyayı Ne ile Yönetirsin?

Dünyayı yönetme şansın olsa neyle yönetirdin? Testi çöz ve hemen öğren.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Misafirlikte başına gelmesinden en çok korktuğun şey ne?

2. Bir süper gücün olsa hangisini tercih ederdin?

3. Ömrünün sonuna kadar hayatını geçirmek isteyeceğin ülkeyi seç desek?

4. Şimdi de sana huzur veren bir renk seç.

5. Peki burcun ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de aylık gelirinin TL cinsinden kaç para olduğunu soralım.

7. Dünya'ya bir şarkı armağan edecek olsan bu hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Akıl - Zeka!

Akıl - Zeka!

Sen dünyayı yönetsen kesinlikle akıl ve zekayla yönetirdin. Kesinlikle çok güvendiğin beyninden başka bir şeye ihtiyaç duymazdın. Keskin zekan sayesinde her daim mantıklı kararlar alabileceğin belli. Mantıklı ve doğru kararları alabilmek de seni hep bir adım öne geçiren özelliğin.

Bilim!

Bilim!

Sen dünyayı yönetsen kesinlikle bilimle yönetirdin. Senin için bilimden başka bir gerçeklik olamaz ve geri kalan her şey safsata. Dünyayı yönetebilmek için ihtiyacın olan tek şey bilim. Dogmatik şeylere hiç mi hiç önem vermiyorsun. Senin için bir şeyin bilimsel karşılığı yoksa bir değeri de yoktur.

Demokrasi!

Demokrasi!

Sen dünyayı yönetsen kesinlikle demokrasiyle yönetirdin. Adaletin her şeyin temeli olduğunu düşünüyorsun ki haklısın da. İnsanların demokratik taleplerine karşılık verdiğin zaman, eşitlik ve adalet duygularını sağladığın zaman herkesin gül gibi geçinip gideceğinin tamamen farkındasın. Bu yüzden de aslında en temel ilke olan demokrasi senin için ilk sıraya yerleşiyor.

Fitne - Fücur!

Fitne - Fücur!

Sen dünyayı yönetsen kesinlikle fitne - fücurla yönetirdin. Ona onu söyleyeyim buna bunu söyleyeyim onu fiştekleyeyim bunu dolduruşa getireyim sonunda hepsi birbirine girsin de ben aradan sıyrılıp kenarda köşede elimde çekirdeğimle kafam rahat olanları izleyeyim kafasındasın. İnsanları birbirine düşürmekte üstüne yok. Ama çok iyi biliyorsun ki bu yöntem her ne kadar kötü bir yöntem olsa da istediğini elde etmek için en kolay yöntemlerden biri.

Güç - Şiddet

Güç - Şiddet

Sen dünyayı yönetsen kesinlikle güç - şiddetle yönetirdin. İnsanları kontrol altına almanın en etkili yolunun onlara diş geçirmek olduğunu düşünüyorsun. Baskıyı uygulayayım, şiddeti uygulayayım, gücü göstereyim de kimse gıkını çıkartamaz hale gelsin ben de dalgama bakayım diyorsun. İnsanlara gücünü ispat ederek her şeyi elde edebileceğini düşünüyorsun. Ama orada biraz dur bakalım. O teker elbet birgün patlar.

Hoşgörü!

Hoşgörü!

Sen dünyayı yönetsen kesinlikle hoşgörüyle yönetirdin. Herkesin derdini dinleyip herkesin isteklerine belirli ölçülerde karşılık vermek isteyen, herkesi anlayabilmeye çalışan ve herkesin haklı olduğu taraflar olabileceğini asla ama asla aklında çıkartmayan birisin. Sana dünyanın kontrolünü verseler herkese hoşgörülü davranarak, kimseyi kırmadan, zaman zaman alttan alarak çok da iyi yöneteceğini düşünüyorsun ki bu da bir gerçek.

Para!

Para!

Sen dünyayı yönetsen kesinlikle parayla yönetirdin. Sana göre para her kapıyı açar. Herkesin bir değeri vardır ve satın alınabilir. Satın alınamayanlar varsa daha çok para teklif edilir. Sana göre para en büyük güç. En büyük güce sahip olduğun zaman da değil dünyayı tüm evreni bile yönetebileceğini düşünüyorsun.

Sevgi!

Sevgi!

Sen dünyayı yönetsen kesinlikle sevgiyle yönetirdin. Senin için tek önemli şey var o da sevgi. Ne de olsa sevgi kurtarmayacak mı dünyayı? İnsanların kalplerine sevgiyi, birbirlerini sevmeyi aşıladın mı hiçbir problem kalmayacağını düşünüyorsun ki haklısın da. Yalnız biraz ütopik çünkü iyi insanlar var olmaya devam ettikçe kötü insanlar da var olacak bunu sakın unutma.

Tecrübe!

Tecrübe!

Sen dünyayı yönetsen kesinlikle tecrübeyle yönetirdin. Senin için yaşanmışlıklar ve onlardan alınan dersler çok önemli. Bir kez yaptığın hatanın telafisi olabileceğini düşünüyorsun. Bu hatadan ders çıkartabildiğin anda ise bu hatayı asla ve asla tekrarlamayacağının da farkındasın. Bu birikimin de zaman içerisinde seni hatasız kılacağını biliyorsun. Özetle tecrübem olsun bana yeter diyenlerdensin.

Ahlak!

Ahlak!

Sen dünyayı yönetsen kesinlikle ahlakla yönetirdin. Senin için güzel ahlaka sahip olmanın çok ama çok önemli olmasının yanında insanları kırmadan, incitmeden onlarla anlaşabilmenin tek yolu da ahlaklı olmak. Her insan senin gibi ahlaklı olsa dünyada ne savaş kalır ne haksızlık. İşte sen de bunu çok iyi bildiğinden dünyayı yönetebilmek için tek ihtiyacın olan şey ahlak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
487
189
80
74
31
24
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KOVALA NEJDET

1- Otorite 2- din 3 - yandaş medya 4- korku . Dünyayı yönetmek için bunlar yeterli, Anarşi yaratıp korku salarsın sonra bunu yalandan bastırıp otorite sağl... Devamını Gör

KOVALA NEJDET

Din nerede devreye giriyor diyorsan da onu hem insanları belli bir ahlaki seviyede tutmak için kullanırsın hem de yarattığın düşmanı yok etmek için cepheye g... Devamını Gör

BLACK JACK

Ömrümün sonuna kadar GÜNEY KORE 'de yaşamak istiyorum T--T

denemecelersss

get yaşa seni tutanmı var köpek eti yersin bol bol sokaklarada işiyorlar :D

Sertan Kaçar

Tecrübe! Sen dünyayı yönetsen kesinlikle tecrübeyle yönetirdin. Senin için yaşanmışlıklar ve onlardan alınan dersler çok önemli. Bir kez yaptığın hatanın te... Devamını Gör