Görüş Bildir
Haberler
Sen Aslında Renkleri Ne Kadar İyi Görüyorsun?

Sen Aslında Renkleri Ne Kadar İyi Görüyorsun?

Ufuk
05.08.2015 - 16:29

Renkleri, farklı dalga boylarındaki ışınların gözümüze gelmesi sonucunda birbirinden ayırırız. Bu ışınları ayırt edebilme özelliği insandan insana değişir. Bazı insanlar farklı renkleri kolayca ayırt edebilirken bazıları bu farkları kolay kolay anlayamaz. Bakalım senin gözlerin renkleri ayırt etme konusunda ne kadar hassas?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

7.

7.

8.

8.

9.

9.

Senin gözlerin biraz bozuk galiba :(

Senin gözlerinde biraz sıkıntı var sanki. Pek iyi bakmıyorsun gözlerine, ihmal etme göz önemli :) İnternette çok fazla vakit geçiriyorsun ve bu da bozuyor gözlerini. Biraz havuç ye, telefonunla oynamayı azalt, düzelecektir o güzel gözler!

Senin gözlerin mükemmele yakın!

Senin gözlerin mükemmele yakın!

Sen çok iyi bir görüş yeteneğine sahipsin! Renkleri birbirinden çok iyi ayırt edebiliyorsun ve bu da beyninin görsel kısmının ne kadar gelişmiş olduğunun bir göstergesi. Ayrıca bu görsel yetenek dışarıya da yansıyor doğal olarak, bakışlarınla etkiliyorsun herkesi!

Sen insanüstü gözlere sahipsin!

Sen insanüstü gözlere sahipsin!

Sen bu dünyadan gelmiş olamazsın! Mükemmel gözlere sahipsin, hayattaki her ayrıntıyı ayırt edebiliyorsun. Bir anlığına da olsa senin gözlerinden görmek isterdik dünyayı! Gözlerinin sadece işlevi değil kendisi de çok güzel ayrıca. Sözün özü gözlerinin değerini bil, iyi bak onlara :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
98
54
48
39
27
21
19