Görüş Bildir
Haberler
Sen Aslında Ne Kadar Cadaloz Birisin?

etiket Sen Aslında Ne Kadar Cadaloz Birisin?

Aylak Madam
24.09.2015 - 04:11

Kabul edelim her kadının içinde biraz da olsa bir cadalozluk vardır. Peki sen ne kadar cadaloz olduğunu hiç merak ettin mi? Testi çöz ve sonucu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, bize burcunu söyle!

1. Öncelikle, bize burcunu söyle!

2. Bunlardan hangisi seni çok sinirlendirir?

3. Peki, sinirlendiğinde hangi hayvana benziyorsun?

4. Böyle durumlarda sakinleşmek için ne yaparsın?

5. Şimdi bize intikam hakkında ne düşündüğünü söyle!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir konu hakkında tartışırken hatalı olduğunu fark ettin diyelim. Ne yaparsın?

7. Hiç ama hiç sevmediğin birinin oldukça başarılı olduğunu duysan, buna tepkin ne olur?

8. Son olarak bu kadın karakterlerden hangisini kendine yakın hissettiğini söyle bize!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Cadalozluk Seviyen: Master Degree!

Cadalozluk Seviyen: Master Degree!

Söze nereden başlasak bilemedik, sana kötü bir şeyler söylemeye azıcık korkuyoruz açıkçası. Malum dünyaya senin gibi bir cadaloz baya zor gelir, ama bir geldi mi de pir gelir! Sen cadalozluğun ithalatını, ihracatını o da yetmiyor imalatını bile yapıyorsun. Üstelik bunda öyle profesyonelsin ki, karşındaki kan kussa, kızılcık şerbeti canım o diye yutturursun. Seni yolundan alıkoymak için kapına şeytan gelse, değil papucunu ters giydirmek, onu yalın ayak gönderirsin o derece! Özetle, biz senden korktuk kadın; söyle düşmanlarına onlar da korksa iyi olur!

Derdini anlatabilecek kadar cadalozsun!

Derdini anlatabilecek kadar cadalozsun!

'Sana cadalozluk yapma,' demişler, sen de hobi olarak yapmaya karar vermişsin. Eh X geninden gelen kindarlık da ruhuna işleyince, ikisi bir arada tadından yenmez olmuş. İstediğini alana, nefret ettiğini üzene ve en sonunda kazanana kadar cadalozsun. Arada ipin ucunu biraz fazla kaçırıyorsun, ama kimin umurunda! Sen üzmezsen, onlar seni üzecek nasılsa...Yani dememiz odur ki, koyma elinden geleni ardına!

Sen damarına basıldığında cadalozsun!

Sen damarına basıldığında cadalozsun!

Öncelikle şunu söyleyelim, sen kesinlikle kötü biri değilsin. Cadalozluğu canın her istediğinde değil de, canın yandığında yapıyorsun. Kimsenin de bu yüzden seni yargılamaya hakkı yok yani! Karşındaki kişiden öyle kolay vazgeçmez, durumu toparlayabilmesi için ona şans verirsin. Ama bu şansı kullanmıyorsa, sonucuna katlanmak zorundadır! Karşındaki kişi ister nefret ettiğin, isterse çok sevdiğin birisi olsun fark etmez; ipi senin nezdinde çekildiyse o kişi bitmiştir!

Ne cadalozu be, meleksin sen melek!

Ne cadalozu be, meleksin sen melek!

Ay bebeğim sen bu teste nasıl oldu da düştün yahu? Ne cadalozu, yok mu sitede 'Sen aslında ne kadar meleksin?' testi falan... Bence seni oyalamadan direkt oraya alalım yani. Malum yüzün gül, ruhun ışık, kalbin pırlanta; ne işin olur senin cadalozlukla! Nasıl oldu da hayatta kaldın sen, böylesi kötü bir dünyada? Aman sakın izin verme kimsenin kalbini karartmasına. Ve her ne olursa olsun yine de temkinli ol her koşulda!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
614
361
165
83
45
45
24