Görüş Bildir
Haberler
Sen Aslında Hangi Ünlü Kadın Seks İkonusun?

etiket Sen Aslında Hangi Ünlü Kadın Seks İkonusun?

Güzellikleriyle bir döneme damgalarını vurmuş seks ikonları hala akıllardaki yerlerini koruyorlar. Bakalım sen bu seks ikonlarından hangisisin? Testi çöz hemen öğren.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım. Öncelikle isminin baş harfinin olduğu kutucuğu seç.

2. En yakın arkadaşının düğününe gideceksin. Ne renk elbise tercih ederdin?

3. Peki balayın için aşağıdakilerden hangisini tercih ederdin?

4. İçine kapanık biri misin yoksa dışa dönük müsün?

5. Peki çok arkadaşın var mı desek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatın roman olsa bunu kimin yazmasını istersin?

7. Şimdi de hangi meyveyi yemeye doyamayacağını soralım.

8. Son olarak 'Dünya'nın En İyi Sporcusu Ödülü'nü kazansan bunu hangi branşta başarmak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Farrah Fawcett!

Farrah Fawcett!

Sen tam anlamıyla Farrah Fawcett'sın. Nasıl Farah 70'li yıllara damgasını vurduysa tüm güzelliğiyle, sen de şimdiye damganı vuruyorsun. O güzel ve içten gülüşün herkesi hayran bırakmaya yetiyor da artıyor. Seninle tanışmak isteyen, seninle arkadaş olmak isteyen, seni örnek alıp sana özenen o kadar çok insan var ki bu ilgi zaman zaman hoşuna gitse de zaman zaman seni yoruyor. Ama sen o kadar iyi niyetlisin ki kimseyi kırmadan, kimseyi incitmeden bu durumun üstesinden gelmeyi kolayca başarıyorsun.

Brigitte Bardot!

Brigitte Bardot!

Sen Brigitte Bardot'sun. Sanıyoruz ki dünya üzerinde Brigitte Bardot kadar ilgi çeken çok az şey var. Senin de Brigitte Bardot gibi etrafındaki insanları çok rahat etkileyebileceğin özelliklerin var. Sen tüm merhametini çok ama çok rahat gösterebilen harika bir sevgilisin. Bunun yanında birçok arkadaşın verdiği yanlış kararlardan senin tavsiyelerin sayesinde dönüyor. Bu yüzden de senin fikirlerine her daim önem veriyorlar. Moda konusunda da Brigitte Bardot ile zevkleriniz birebir örtüşüyor diyebiliriz.

Marilyn Monroe!

Marilyn Monroe!

Platin bukleler, her daim öpülmeye hazır dudaklar ve harika bir vücut ve mükemmel bir sesle Marilyn Monroe'sun. Bütün bu özellikler başka kimde toplanabilirdi ki zaten. Tarihe damganı vurmuşsun. Sen sıcakkanlı, ilgi çekici aynı zamanda da biraz burnu havada ve ulaşılmaz birisin. Ayrıca Marilyn Monroe da tıpkı senin gibi zamanının çok ötesinde bir insandı.

Elizabeth Taylor!

Elizabeth Taylor!

Birbirinize o kadar çok benziyorsunuz ki seni görünce gerçek Elizabeth Taylor'ı görmüş kadar sevindik. Sende de Elizabeth'in bakışları var. Aynı onun gibi anlamlı ve güzel bakıyorsun insanlara. Sen en az Elizabeth Taylor kadar cüretkar ve cesursun. Aynı zamanda onun gibi muhteşem yetenekler bahşedilmiş sana. İnsanlar seni ilk bakışta anlayamayabilirler fakat seni tanıdıkça kesinlikle mükemmel bir insan olduğun konusunda hem fikir olacaklardır.

Bettie Page!

Bettie Page!

Sen Bettie Page'sin. Diğerleri kadar ünlü olmasa da seni bilen biliyor. Herkese değil özel bir kitleye hitap ediyorsun. İkonların arasında en cesuru en yüreklisi sensin diyebiliriz. İnsanlar senin cesaretine ve çağının çok ötesinde bir insan olmana hayran. Ayrıca gizemli bir karakter olman da üzerindeki ilgiyi oldukça arttırıyor. Herkes senin peşinde ama adeta insan sarrafı olduğun için kime nasıl davranacağını da çok iyi bilen birisin ve dolayısıyla da kendini korumayı çok iyi başarıyorsun.

Ursula Andress!

Ursula Andress!

Adeta Antik Yunan prenseslerini andıran güzelliğinle sen Ursula Andress'sin. O kadar güçlü bir karakterin var ki her kadın seni örnek almaya çalışıyor. Güçlü karakterin, güzelliğin ve temiz kalbinle harmanladığın bütün bu özelliklerin sayesinde sana hayran olmayan insan yok diyebiliriz. Asil duruşun ve bunun yanında insanları etkileyen bakışlarınla her zaman en tepede olmayı hakediyorsun. Keşke herkes senin gibi olabilse.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
766
397
272
99
50
49
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yağmur Uchiha

Seks ikonu derken? Siz kadınları sırf güzel oldukları için seks ikonu olarak mı görüyorsunuz? Siz kadınları "kadın" olduğu için direkt seks olarak mı görüyor... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

popülariteyle kalitenin ters orantıda gittiğini bize tekrar hatırlatan onedioya teşekkürler.

Ali Ahmet

günlük hayatta bu galeriyi hazırlayanla konuşsan ''kadını seks ikonu olarak görenlerden nefret ediyorum'' der ama kendisi böyle bir galeri hazırlar.Testin so... Devamını Gör