Görüş Bildir
Haberler
Semih Kaya İsyan Etti! 'Satın Beni'

Semih Kaya İsyan Etti! 'Satın Beni'

Fatih
28.05.2014 - 21:58

Semih Kaya İsyan Etti! 'Satın Beni'

Galatasaray'da en sorunsuz isimlerden olan Semih Kaya'nın yönetimden isteklerinin olduğu öğrenildi.

Galatasaray'da isyan hiç beklenmeyen bir isimden geldi. Alt yapıdan yetişen ve yapılan zamma rağmen ilk 11'in hala en az kazanan futbolcusu olan Semih Kaya ya maaşına zam yapılmasını ya da menajeri Fazıl Özdemir aracılığıyla satılması için yönetime başvuruda bulundu.

Geçen sezon başında Inter'in yaptığı 6 milyon euro'luk teklife Galatasaray 'hayır' demiş ve Semih'in maaşını 500 bin euro'ya yükseltmişti. Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'a azalan oranda yapılan teklifle bile 33 yaşına geldiklerinde iki oyuncunun da en kötü 1.7 milyon euro alacakları bilgisine ulaşan Semih'in, iki sene sonra 25 yaşında bile aynı rakama oynamak istemediğini menajerine iletti. Mancini'nin her fırsatta Galatasaray'ın en iyi oyuncusu olarak kendi ismini vermesine rağmen yönetimin kendisinin 500 bin euro'ya oynamasından rahatsız olmamasından yakınan Semih'in her fırsatta, paragöz olmadığını ama Bruma ve Dany'nin kendisinin iki katından fazla para kazanmasının rahatsız edici olduğunu söylediği öğrenildi. Semih'in zam isteğini yönetimin masaya yatıracağı ama yüzde 100 zam yapılsa bile Semih'in çoğu zaman kadroya bile giremeyen pek çok oyuncudan hala çok daha düşük para alması bekleniyor.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer Deveci

fenev medyası. gerçi semihin böyle dediğine inanacak gerizekalılar olduğu sürece böyle haber siteleri de bundan para kazanmaya devam edecekler...