Görüş Bildir
Haberler
Semih'in Hareketi Türk Futboluna Hiç Yakışmadı!

Semih'in Hareketi Türk Futboluna Hiç Yakışmadı!

Batuhan
23.02.2014 - 11:04

Semih'in Hareketi Türk Futboluna Hiç Yakışmadı!

Semih'in maç içerisinde büyük bir fair-play örneği gösterdiği ve tüm spor kamuoyunun takdirinin kazandığı hareketi 'Türk futboluna hiç yakışmadı!' diye yorumlayan Toroğlu, konu hakkında şunları söyledi....

İki tarafın da futbolu iyi değil.

Tansiyonu yüksek, kalitesi düşük bir maç.

Pozisyonlar keçi boynuzu gibi. İki tarafa da pozisyon geldi.

G.Saray attı, Beşiktaş atamadı.

Aslında bu maçta konuşulacak iki önemli olay var.

Biri G.Saray'ın attığı penaltı.

Şimdi diyeceksiniz ki 'Penaltı değil mi o pozisyon?' Hayır, buz gibi penaltı. Ama penaltıyı yapan kim? Dany. Peki penaltıyı yapan Dany, Beşiktaş'a satıldı mı, kiralık mı? Kiralık.

Kimsenin ağzı torba değil.

Şimdi F.Bahçeliler kalksa da 'Bu Dany kiralık oyuncu değil mi? Acaba penaltıyı şaibeli mi yaptı?' dese, ne diyebilirsiniz.

Hiçbir şey.

Sorumlusu kim?

Peki bunun sorumlusu kim?

Yıllardır bu olayın üstüne gidip söylüyorum, yazıyorum. Bizim büyük büyük futbol federasyonlarımız olayı kulak arkası ediyor. Bakınız bir futbolcu eğer kiralanmışsa kendi takımına karşı oynamamalı. Yani kiralanan takıma karşı. Eğer satılmışsa oynamalı.

İngiltere bunu yıllardır böyle yapıyor. Eğer hiçbir şey bilmiyorsanız bari kopya çekin, ey futbol federasyonları. Ses verin.

'YA SEMİH ÇOK AHLAKSIZ BİR FUTBOLCU....'

Korner gol olsa!

*Gecenin ikinci olayı Semih'in hakemi ikaz edip topun kendisinden çıktığını söylemesi. Hakem kararını değiştirdi ve aut kararını kornere çevirdi. Gol olsa ne olacak? 'Geri zekalı Semih, aptal Semih, akılsız Semih' diyeceklerdi çocuğa.

Türkiye'de kulüp başkanlarının, yöneticilerinin hakem soyunma odası bastığı yerlerde, bunlar tarafından hakemlere ana avrat küfür edildiği yerlerde takım kaptanlarının ve futbolcularının sahada ve tribünlerde dümdüz küfür ettiği yerlerde Semih'in bu hareketi Türk futboluna hiç yakışmadı!

Ya Semih çok ahlaksız, terbiyesiz, sahtekar bir oyuncu.

Ya da diğerleri.

İŞTE YAZININ DEVAMI...

Kaynak: http://www.haberedikkat.com/haber/Tor...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın