Görüş Bildir
Haberler
Selçuk İnan: "Çok Duygusalız"

Selçuk İnan: "Çok Duygusalız"

Fatih
09.10.2015 - 21:50
İçeriğin Devamı Aşağıda

Selçuk İnan, Euro 2016 Elemeleri'nde oynayacağımız Çek Cumhuriyeti ve İzlanda maçları öncesinde açıklamalarda bulundu. UEFA'nın internet sitesine konuşan tecrübeli oyuncu, milli takımın sürpriz kayıpları hakkında özeleştiri yaptı.

Yıldız futbolcu, 'Biz Türkler çok duygusalız. Kaybedince çok üzülen, kazanınca çok mutlu olan insanlarız. Biz buyuz ve değişemeyiz. Letonya beraberliği bizi çok üzdü ama Hollanda galibiyetinde çok mutlu olduk. Şimdi grupta her şey bizim elimizde. Eğer son iki maçımızı kazanırsak finallere gitmek için büyük bir fırsata sahip olacağız. Bu bizi çok heyecanlandırıyor' ifadelerini kullandı. 

Türkiye'de başarı yeterli değil

Selçuk, '2016 Avrupa Şampiyonası'na katılmak senin için ne kadar önemli?' sorusunu da 'Bu benim için en önemli şey. Çünkü Türkiye'deki lig ve kupa şampiyonlukları yeterli değil. Birçok takım arkadaşım da benim gibi 2016 Avrupa Şampiyonası'na katılmayı çok istiyor' diye yanıtladı.

Son olarak Çek Cumhuriyeti ve İzlanda maçları hakkında ise, 'Grup maçları her zaman zor oluyor. Bu iki maç da çok zor geçecek ama biz kendimize güveniyoruz. Her takıma gelmeyecek bir fırsata sahip olduğumuzun farkındayız. İhtiyacımız olan sonuçları alacağımıza inanıyoruz' yorumunu yaptı. 

Spor Alemi

Kaynak: http://www.sporalemi.com.tr/selcuk-in...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0