Görüş Bildir
Haberler
Seks Sahnelerinin Çekildiği Sırada Aklından Neler Geçtiğini Cesurca Açıklayan 17 Ünlü İsim

Seks Sahnelerinin Çekildiği Sırada Aklından Neler Geçtiğini Cesurca Açıklayan 17 Ünlü İsim

Aylak Madam
28.08.2016 - 02:59

Seks sahnelerine hayat veren ünlü isimlerin o anlarda neler hissettiklerini hiç merak ettiniz mi?

Karşınızda filmlerdeki seks sahnelerine hayat vermiş ünlü isimler ve o anlarda hissettikleri!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Lena Dunham

1. Lena Dunham

'Orada uzanıyordum. Çıplak vücudum bir çeşit ablukaya alınmış gibiydi. Ve o an düşünüyordum. 'Bu yataktan çıkmak istiyorum. Bu sahneden çıkmak istiyorum. Bu hayattan çıkmak istiyorum. Bana bunu kim yaptı?' Ve o an farkettim. Ben kendimin patronuyum. Bunu ben yazdım. Ben yönetiyorum. Kendimi bir seks kölesi gibi burada tutan kişi yine benim!' (Girls)

2. Keira Knightley

'O malum sahneden önce tabi ki birkaç shot vodka içtim. Çekim sonrasında ise bunu bir daha yapmak zorunda olmayacağımı kutlamak için birkaç bardak da şampanya içtim.' (Tehlikeli Metod/A Dangerous Method)

3. Dakota Johnson

'Seks sahnesi çekmek şehvetli ya da memnuniyet verici bir an değil. Ortam gerçekten çok sıcak olur, cinsel anlamda bir sıcaklık değil bahsettiğim, çok terli ve rahatsız hissedersiniz. Dahası (Grinin 50 Tonu filminde) ellerim, ayaklarım ve gözlerim bağlıydı ve o tuhaf aletle bana vuruluyordu. Duygusal olarak çok zordu.'

4. Ryan Gosling

'Seks sahnesi çekilirken nasıl seks yapmamaya çalıştığımızı mı soruyorsun? Bu gerçekten çok zor... Oyuncular partnerinin ışığını takip etmek, onun repliğini kesmemek gibi konularda zaman geçtikçe epey profesyonel ve uzman oluyorlar. Bütün bunlar oldukça sanatsal şeyler. İşte tam da bu nedenle eğer duygusal bir yakınlık hissedeceksen de, hemen bu duyguyu kestirip atmak zorundasın. Gerçek hayatta seks darmadağındır. Biz de bu sahneleri çekerken 'mükemmel bir dağınıklık' yaratmaya çalışıyoruz!' (Aşk ve Küller/Blue Valentine)

5. Vanessa Hudgens

'Bu benim için oldukça sinir bozucu bir durumdu. Bir daha asla böyle bir şey yapmak istemediğimi film çekimi bittikten sonra ajansıma söyledim.' (Bahar Tatili/Spring Breakers)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Blake Lively

'Seks sahnesi gerçekten çok tuhaftı. Bu benim setteki ilk günümdü. Sanırım bu da aradaki buzları eritmek açısından iyi oldu.' (Hırsızlar Şehri/The Town)

7. Cameron Diaz

'Rolümün bir parçasıydı ve yaptım. Siz de 'her şeyi' gördünüz işte!' (Sex Tape)

8. Emmy Rossum

'Biz dizideki o sahnelerin gerçekçi olmasını istiyoruz, fakat gerçek olmasını istemiyoruz. Ben de bu tarz sahnelerde 'Vajina Pedi' dediğim bir şey giyiyorum. Bu vücudunuza yapışan bir çeşit yaprak ped.' (Shameless)

9. Leonardo DiCaprio

'Böyle bir karakteri aldığında, o karakterin doğası neyi gerektiriyorsa onu tam anlamıyla canlandırmak ve izleyiciye yansıtmak istersin. Bunu yapmak zorundasın. Kendini düşünemezsin. Ben de düşünmedim. Çünkü o ben değilim, o başka bir insanın tasviri.' (Para Avcısı/The Wolf of Wall Street)

10. Kate Winslet

'Çarşafların arasına tam anlamıyla karışmış haldeyken yanınızdaki oyuncuya dönüp, “Burada ne halt ediyoruz?” dersiniz. 'Sevgili anneciğim, bugün işte şu oyuncunun sol testisi yanaklarıma değdi.' Bu sahneler hakkında böyle düşünürseniz, bu pek de etik olmaz.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hugh Grant

11. Hugh Grant

'Seks sahnelerinden, gerçekten sevişmediğimiz halde çok keyif alıyorum. Klasik yanıt 'Hayır, etrafınızda o kadar çok teknik eleman varken seks sahneleri hiç seksi değildir,' şeklinde oluyor. Ama ben bunu her zaman son derece tahrik edici buluyorum.'

12. Liam Hemsworth

'Set ekibinin ve diğer oyuncuların önünde pantolonunuzu indirmek her zaman çok tuhaf bir durum. Sahne esnasında role girdiğiniz için sorun yok, rahatsız hissetmiyorsunuz. Ama sahne kesildiğinde ve ortalıkta iç çamaşırınızla kaldığınızda bu durum tuhaf ve bir hayli de rahatsız edici bir hal alıyor.'

13. Anne Hathaway

'Yabancıların karşısında soyunmak son derece utanç verici. Ama hayattaki pek çok şey gibi, bir süre sonra siz de herkes gibi alışıyor ve hatta eğlenmeye başlıyorsunuz.' (Aşk Sarhoşu/Love and Other Drugs)

14. Mila Kunis

'Seks sahnesi çekmek zordur. Partnerinizin kadın, erkek ya da arkadaşınız olması fark etmez. Sonuçta ışığı ayarlayan, pozisyonunuzu değiştiren 100 kadar set ekibi de sizinledir… Her neyse, hiç rahat bir ortam değil!' (Siyah Kuğu/Black Swan)

15. Natalie Dormer

Seks sahnelerini rahatlıkla çektiğini söyleyen oyuncu yalan söylüyordur. Bunu yapmak asla kolay değil. Ancak travmatik de değil. Bu yanlış bir ifade olur. Utanç verici de denemez. Seks sahnelerini çekmek oldukça garip!'

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Justin Timberlake

'Bu aslında oldukça rahatsız edici bir şey. 12 saat boyunca oradasın ve çekim 'tüm yakınlıklığıyla' devam ediyor. Öldürücü bir yorgunluk!'

17. Reese Witherspoon

'Yaban filmindeki o sahnenin içten olmasını istedim. Doğal olmasını istedim. Ve tabii ki gerçekçi olmasını istedim.' (Yaban/Wild)

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
799
600
330
195
195
190
133
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

sinema çok ilginç, gerçek hayatta belki de yüzüne bakmayacak insanları çırılçıplak görme imkanın oluyor

Turgut Yıldırım

la yine mi seks içeriği, ama bu faydalı olmuş:) Oynarken ne düşündüklerini merak ediyordum

Eylül Kutlay

Hugh Grant olası rol arkadaşlarını ürkütmek için ne güzel bir yol bulmuş öyle

Seyfettin Kal

niyeti bozdum geliyorum der gibi :D