Görüş Bildir
Haberler
Seks robotları geliyor

Seks robotları geliyor

26.04.2016 - 12:26

Robotlara aşık olunabilecek

Robotlara aşık olunabilecek

ilim insanları, robotlarla seksin kaçınılmaz bir gerçek olarak yakın gelecekte ağırlık kazanacağını belirtiyorlar. İnsanoğlu robotlara aşık olup onlarla seks yapacak ve hatta evlenecek.

Mirror’da yer alan habere göre, uzmanlar, robotlarla sadece mahrem ilişkiler yaşamak dışında insanların onlara aşık olabileceğini bildirdi.

Robotlara karşı seksüel arzu duymak olarak tanımlanan “robofoli’ nin bir çok insana şu an yabancılık arzettiği düşünülmekle beraber, teknolojinin evrilmesiyle yakın gelecekte bunun normal sayılabileceği öngörülüyor. Cinsiyet ve ilişkiler psikolojisi konusunda otoriter isimlerden biri olan Sunderland Üniversitesi’nden Dr. Helen Driscoll, “seks teknolojisinin” hızlı bir tempoda ilerlediğini ifade etti.

Dr. Driscoll, robot, etkileşim ve hareket algılama teknolojisinin önümüzdeki birkaç yıl içinde seks endüstrisinin daha çok merkezinde yer alacağını savundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ROBOTİK SEKS DEĞİŞİMİ

ROBOTİK SEKS DEĞİŞİMİ

Mevcut normlar içerisinde, sanal gerçeklik ve robotik seks konusunda insanoğlunun düşünme eğiliminde olduğunu belirten Dr. Driscoll, eğer seks hakkında 100 yıl öncesinin sosyal normlarına dönecek olursak, çok daha radikal ve hızla değişmiş olacağını söyledi.

bize çok ilginç gelsede sizlerinde bu konu hakkında neler düşündüğünüzü merak ediyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın