Görüş Bildir
Haberler
Sızan Kaset Skandallarıyla Bir Dönem Herkesi Dumura Uğratmış 15 Ünlü

Sızan Kaset Skandallarıyla Bir Dönem Herkesi Dumura Uğratmış 15 Ünlü

Aylak Madam
13.10.2016 - 17:08

Teknolojinin gelişmesiyle ünlüler dünyası yeni bir skandal aracıyla daha tanıştı...

Kaset skandalları, bir ünlünün kariyerini bitirebildiği gibi, yıldızını da parlatabiliyor!

Karşınızda kaset skandalıyla herkeste şok etkisi yaratmış ünlüler:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Beyoncé

1. Beyoncé

Bir dönem, Beyoncé ile Jay Z'nin de kasetinin çıkacağı kulislerde konuşulmaya başladı. İddialara göre Las Vegas'ta bir otelde kalan çiftin görüntüleri, otel çalışanları tarafından gizlice kayda alındı. Çifte şantaj yapanlar video karşılığında büyük miktarda bir paranın da sahibi oldu. Ancak Jay-Z ve Beyoncé oteli ve şantaj yapanları mahkemeye vermekten geri durmadı.

2. Madonna

2. Madonna

Bir kameraman, Madonna ve ünlü beyzbol oyuncusu Alex Rodriguez'in sevişme görüntülerinin yer aldığı kaseti, 2.05 milyon dolara satışa çıkardı. Madonna çıkan bu kasete dair, o dönem evli olduğu Guy Ritchie'yi asla aldatmadığını ve Rodriguez'le de bir ilişkisi olmadığını açıkladı. Ancak bu kasetin eşi Ritchie ile arasında büyük bir krize neden olduğu herkes tarafından biliniyor.

3. Shakira

3. Shakira

Shakira'nın o dönemki erkek arkadaşı Antonio de la Rúa ve İspanyol şarkıcı Alejandro Sanz'la bir yatta üçlü yaparkenki görüntüleri ortaya çıktı. Sanz'ın yatında çekilen görüntüleri, karı koca çalışanlar buldu ve Sanz'a şantaj yapmaya başladılar. Sanz istedikleri yüklü miktardaki parayı vermeyince olay mahkemeye taşındı ve böylece kasetin varlığı da bir nevi kanıtlanmış oldu.

4. Kim Kardashian

4. Kim Kardashian

Kim Kardashian'ı ünlü eden en önemli şeyin bir kaset skandalı olduğunu düşünürsek; şimdilerde soyunarak skandallar yaratmasını anlamlandırabiliriz. 

Kim Kardashian ve eski sevgilisi Ray J, birlikte oldukları dönemde yatak hallerini kasete almışlardı. İkili ayrıldıktan sonra Ray J, bu kaseti Vivid Entertainment'a sattı. Görüntüler hızla yayılmaya başladı. Kim Kardashian, görüntüleri yayınlayan bu şirketin elde ettiği kardan pay alarak kesesini doldurdu. Bitmedi! Pek çok ünlünün kariyerini bitiren kasetler, Kim Kardashian'ı bir reality show starı haline getirdi. Gülsek mi, ağlasak mı bilemiyoruz.

5. Jennifer Lopez

5. Jennifer Lopez

J.Lo'nun kısa süre evli kaldığı eski kocası Ojani Noa, onunla çekilmiş olduğu kaseti yayınlamak istedi. Kariyerinin en harika dönemini yaşayan J.Lo, kasetin piyasaya çıkması için izin çıkınca derhal yasal olarak hakkını aramaya başladı. J.Lo, verdiği yasal savaşı en sonunda kazandı ve kasetin piyasaya sürülmesini engelledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eric Dane

6. Eric Dane

Grey's Anatomy adlı dizinin yıldızı Eric Dane'in kaseti ise ortalığı darmaduman etti. Zira hem eşi Rebecca Gayheart'ın hem de ABD Gençlik Güzeli Kari Ann'ın yer aldığı video büyük sansasyon yarattı. Üçlünün yer aldığı bu kaset uzun zaman internette dolaştı.

7. Paris Hilton

7. Paris Hilton

Paris Hilton ve eski sevgilisi Rick Solomon'un gece görüşü modunda yaptıkları çekim 'The 1 Night in Paris' adıyla basına sızdı. Bu kaset öyle bir sansasyon yarattı ki, gelmiş geçmiş en büyük skandallar arasındaki yerini aldı.

8. Pamela Anderson

8. Pamela Anderson

Pamela Anderson'ın 1998 yılında çıkan kaseti, birden gündeme bomba gibi düştü ve adeta bir fenomen haline geldi. Eski kocası Tommy Lee ile balayındayken çekilen bu kaset basına nasıl sızdı bilinmiyor, ancak Anderson'ı huzursuz ettiği kesin. İşte iki çocuk annesi Anderson'ın konuya ilişkin açıklamaları:

'Çocuklarımın bu kaseti izleyip izlemediklerini bilmiyorum. Ama her şeyi biliyorlar. Aptal internet.'

9. Jessica Simpson

9. Jessica Simpson

Simpson ise, eski eşi Nick Lachey ile balayını geçirdiği otel çalışanları tarafından tuzağa düşürüldü. Zira ikilinin görüntülerini odalarına gizlice kamera yerleştiren bir otel görevlisinin sızdırdığı tahmin ediliyor.

10. Rob Lowe

10. Rob Lowe

Ünlü aktör Lowe'un oldukça genç bir kızla otelde çekilen görüntüleri onun kariyerini derinden etkiledi. İlişkiye düşkün olan Lowe, bu kaset sayesinde ilişki bağımlısı olduğunu kabullendi ve tedavi oldu. Bu yüzden de kasetinin ortaya çıkmasını başına gelen en iyi şey olarak nitelendiriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Colin Farrell

11. Colin Farrell

Colin Farrell'in kaseti ise, Playboy kızlarından Nicole Narain tarafından ortaya çıkarıldı. 2005 yılında Farrell ile bir kaçamak yapan Narain, ünlü oyuncuyla yaşadıklarını bir kasete aldı. 13 dakikalık görüntülerini, Farrell'in karşı koymalarına rağmen Narain basına sızdırdı.

12. Leighton Meester

12. Leighton Meester

Ünlü oyuncu Meester'ın kendini çıplak olarak çektiği bir kaset basına sızdı. Kim tarafından yapıldığı ise halen gizemini koruyor.

13. Carmen Electra

13. Carmen Electra

Ünlü oyuncu ve top model Electra'nın ise esmer bir kadınla öpüştüğü görüntüleri basına sızdı. Electra'nın sarhoşken çekilmiş bu görüntüleri, kim tarafından basına sızdırıldı bilinmiyor.

14. Tom Sizemore

14. Tom Sizemore

Ünlü aktör Sizemore'un kaseti ise 2005 yılında piyasaya çıktı. Sizemore'un çıkan bu kaseti onun tıbbi bir rahatsızlığını daha ortaya çıkardı. Sizemore'un yıllar boyu alkol ve uyuşturucu kullanmaktan kaynaklı priapizm adı verilen bir rahatsızlığı var. Sürekli ereksiyon durumunun yaşandığı bu rahatsızlıkla ilgili doktoru şu açıklamayı yaptı:

'Tom durup dinlenmeden dokuz kez üst üste yapabilir. Yine de penisi sertliğini korumaya devam eder. Sürekli ereksiyon durumu belli bir noktadan sonra şiddetli ağrılara neden olur. Bu nedenle Tom defalarca kez depresyona girdi.'

15. Minka Kelly

15. Minka Kelly

Kelly'nin eski sevgilisi ise birlikte çekilmiş görüntülerini Meksika'da satışa çıkardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
661
360
178
164
161
161
111
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın