Görüş Bildir
Haberler
'Cumhurbaşkanı Bununla Gurur Duysun'

'Cumhurbaşkanı Bununla Gurur Duysun'

Onedio Medya
20.08.2015 - 15:36 Son Güncelleme: 20.08.2015 - 18:35

Siirt Pervari'de teröristlerin yola döşeği mayının patlaması sonucu dün şehit olan 8 askerden Erzurumlu Komando Er Recep Beycur'un (20) cenazesi toprağa verilmek üzere öğle saatlerinde Hava Kuvvetleri'ne ait uçakla Erzurum'a getirildi. Burada şehit er için düzenlenen tören sırasında şehit erin amcaoğlu Ömer Bilir, 'Gazeteciler yazın Cumhurbaşkanı bununla gurur duysun. Kardeşi kardeşe kırdırıyor.' diye tepki gösterdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Siirt'te şehit düşen Komando Er Recep Beycur'un Türk bayrağına sarılı tabutu uçakla Erzurum Askeri Havaalanı'na getirildi. Burada şehit er için tören düzenlendi. İl Jandarma Komutanlığı tarafından tahsis edilen minibüsle şehit erin babası Selahattin ile annesi ve yakınları törenin gerçekleştirildiği askeri havaalanına getirildi.

Şehit erin öz geçmişinin okunduğu sırada, protokol arasında duran Beycur'un amcaoğlu Ömer Bilir, yaşanan terör olaylarına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepki gösterdi. 

'Kardeşi kardeşe kırdırıyor'

Bilir, 'Gazeteciler yazın, Cumhurbaşkanı bununla gurur duysun. Kardeşi kardeşe kırdırıyor. Kendi kardeşimi gönderdim, cesedini alıyorum. Cumhurbaşkanı bunu bilsin. Ben bunu bu yaşa getirene kadar ne çektim biliyor mu? Allah'tan hiç mi korkmuyor? Kardeşi kardeşe kırdıyor. Allah razı olmasın onun evladı da böyle olsun. Bunu yazın. Allah rızası için yazın. Kardeşi kardeşe kırdırmayı bıraksın. Allah'tan korksun. Onun evladı olsa böyle olur muydu? Allah kabul etmesin.' diye haykırdı. 

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0