Görüş Bildir
Haberler
Şehit Polisin Babası: 'Vatan Sağolsun Demekle İş Bitmiyor'

Şehit Polisin Babası: 'Vatan Sağolsun Demekle İş Bitmiyor'

Onedio Medya
29.09.2015 - 10:46 Son Güncelleme: 29.09.2015 - 12:47

Adana'da motosikletli iki kişinin silahlı saldırısı sonucu şehit düşen polis memurlarından Bircan İlhanlı’nın babası İzzet İlhanlı, 'Kimseye verecek bir mesajım yok hem versem ne olacak ki bu hükümete. Dinleyen yok, soran yok halimizi bilen yok. Vatan sağolsun demekle iş bitmiyor. Vatan bizim vatanımız ama böyle vatan kurtulmaz. Her gün şehit her gün şehit. Allah herkesin çocuğunu korusun' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adana Dağlıoğlu Polis Merkezi'ne bağlı ve içerisinde 3 polisin bulunduğu ekip otosuna yapılan silahlı saldırıda şehit düşen polis memuru Bircan İlhanlı’nın şehadet haberi, Kozan’ın Pekmezci Mahallesindeki baba ocağına geç saatlerde ulaştı. İlçe Emniyet Müdürü Serkan Üzülmez tarafından aileye ulaştırılan haberi duyan 68 yaşındaki anne Arzı İlhanlı fenalık geçirdi. Ambulans ile Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan acılı kadın müşahede altına alındı. Metanetini koruyan 75 yaşındaki baba İzzet İlhanlı’yı Emniyet Müdürü Serkan Üzülmez ve polis memurları teskin etti. Şehidin evi Kozan Belediyesi'nce bayraklarla süslendi.

'Vatan sağolsun demekle iş bitmiyor'

Bir oğlunun Bursa’da astsubay olduğunu, şehit olan oğlunun ise 6 yıldır Adana’da polis olduğunu ifade eden acılı baba, “Kimseye verecek bir mesajım yok hem versem ne olacak ki bu hükümete. Dinleyen yok, soran yok halimizi bilen yok. Vatan sağolsun demekle iş bitmiyor. Vatan bizim vatanımız ama böyle vatan kurtulmaz. Her gün şehit her gün şehit. Allah herkesin çocuğunu korusun” diye konuştu. 

İki çocuk babası 50 yaşındaki şehit polis memuru Bircan İlhanlı’nın 20 yıllık memur olduğu, emekli olmak istediği fakat üniversiteyi yeni kazanan kızını okutabilmek için çalışmaya devam ettiği öğrenildi. İlhanlı’nın bir gün önce Erzurum’a kızını üniversiteye yerleştirerek Adana’ya döndüğü bildirildi.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0