Görüş Bildir
Haberler
Şehit Babasından Bakan Yılmaz'a: 'Aslanları Çakallara Boğduruyorsunuz'

Şehit Babasından Bakan Yılmaz'a: 'Aslanları Çakallara Boğduruyorsunuz'

Onedio Medya
02.01.2016 - 17:52

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde operasyon sırasında terör örgütü mensuplarının yerleştirdiği bombanın patlaması sonrası şehit olan Özel Harekat polisi Kenan Ardıç (28), memleketi Sivas'ta son yolculuğuna uğurlandı. Şehit polisin acılı babası, cenaze törenine katılan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'a, 'Aslanları çakallara boğduruyorsunuz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şırnak'ın Cizre ve Diyarbakır'ın Sur İlçeleri'ndeki terör saldırılarında şehit olan 3 polis ve 1 asker bugün son yolculuklarına uğurlandı. Memleketinde defnedilen Özel Harekât polisi şehit Kenan Ardıç'ın annesi Zeliha Ardıç'ın 'Kuzum' diye ağlaması üzerine acılı baba Cemal Ardıç, 'Ağlamayın, Apo'nun p..lerini sevindirmeyin. Ağlamayın, Meclis'teki şerefsizleri sevindirmeyin. Bir Kenan gider bin Kenan gelir, 3 tane daha var, ağlamayın, kimse ağlamasın. Benim yavrum en yüksek mertebeye ulaştı. Bu bayrak durdukça, bu vatan sağ oldukça kimse bizden bir çakıltaşı alamaz' dedi.

Cenazeye katılan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz başsağlığı dilerken, baba Cemal Ardıç, 'Aslanları çakallara boğduruyorsunuz başkanım.' sözleri üzerine Bakan Yılmaz, 'Allah sabır versin' dedi. Baba Cemal Ardıç, saygı nöbeti tutan mesai arkadaşlarının da alnından öptü.

CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda