Görüş Bildir
Haberler
Seedorf Sneijder'i İstiyor!

Seedorf Sneijder'i İstiyor!

Yüksel Venedik
18.01.2014 - 15:14 Son Güncelleme: 18.01.2014 - 15:15

Seedorf Sneijder'i İstiyor!

Massimiliano Allegri'nin görevine son verilen Milan'da yeni teknik direktör Clarence Seedorf oldu. Kulübün eski futbolcusu olan 37 yaşındaki teknik adam, ilk antrenörlük deneyiminde kolları şimdiden sıvadı. İtalya Serie A'da şu an 11. sırada olan ve taraftarını büyük hayalkırıklığına uğratan kırmızı-siyahlılarda transfer harekatı başladı.

İtalyan basınındaki haberlere göre Seedorf, takımda zayıf gördüğü mevkileri güçlendirecek bir oyuncular listesi hazırladı bile. La Gazzetta dello Sport'un haberinde Hollandalı teknik adamın, Galatasaray forması giyen vatandaşını takımına kazandırmak istediği iddia edildi. Seedorf'un geçmişte milli takımda beraber forma giydiği Wesley Sneijder'i çok beğendiği, yakından tanıdığı sarı kırmızılı futbolcu için girişimlere başladığı belirtildi.

Sneijder Milan'ın ezeli rakibi Inter'de 2009-2013 arasında forma giymiş ve Milano ekibiyle 2010'da Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmıştı. Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmediğini söyleyen oyuncunun kırmızı-siyahlıların ilgisine nasıl yaklaşacağı merak konusu oldu.

TRANSFER ŞART

Japon orta saha oyuncusu Honda ile orta sahasını güçlendiren Milan'ın ligdeki kötü durumunu düzeltmesi için hucüm yönünü açacak bir transfer yapması şart. 2 Hafta önce stat çıkışı başta Kaka olmak üzere oyunculara tepkilerini sert bir şekilde dile getiren İtalyan taraftarlar ise Seedorf'un gelişi ile yeşeren umutlarını Sneijder transferiyle pekiştirmek istiyorlar.

SNEIJDER DÜNDEN HAZIR

Daha önce formasını giydiği Inter forması ile Mialno şehrinde yaşama imkanı bulan Sneijder ve eşi Yolanthe'nin de yeniden Milano'ya dönme konusunda istekli oldukları belirtildi.

Kaynak: http://www.acunn.com/spor/seedorf-sne...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0