Görüş Bildir
Haberler
Sedef, Egzama, Tırnak Mantarı ve Dudak Uçuğuna Doğadan Gelen Kesin Çözüm!

Sedef, Egzama, Tırnak Mantarı ve Dudak Uçuğuna Doğadan Gelen Kesin Çözüm!

Halil Aksit
24.11.2013 - 16:41 Son Güncelleme: 24.11.2013 - 16:47

Sedef, Egzama, Tırnak Mantarı ve Dudak Uçuğuna Doğadan Gelen Kesin Çözüm!

Sedef ve Egzama Hastalığına, Tırnak ve Deri Mantarına, Dudak Uçuklarına ve Akne Problemine Doğadan Mucize Çözüm !

Ejderha Kanı Ağacı olarak bilinen nadir bulunan Amazon ormanlarında yetişen bu ağacın kırmızı, kan kıvamında ki reçine bir çok bilimsel ve klinik araştırmalar sonrası Sedef ve Egzama Hastalığına, Tırnak ve Deri Mantarına, Dudak Uçuklarına ve Akne Problemlerine iyi geldiği kanıtlanmıştır.

Son olarak Alman Pro7 kanalı Sedef hastası olan bir Alman gencine eşlik ederek Amazon ormanlarında bulunan bir Şaman tarafından Ejderha Kanı ile tedavi ederek yaraların gözle görülür şekilde sadece iki gün içinde iyileşmeye başladığını görüntülemiştir.

Bu programdan sonra ilaç sektörü bu doğal reçineyi daha derin araştırıp yukarıda belirtilen hastalıklar için yüzyıllardır amazon ormanlarında yaşayan kabileler tarafından kullandığını öğrenmiştir. İlaç sektörü bu mucize Kanın iyileştirici özelliklerini keşif ettikten sonra Ejderha Kanı içerikli ürünler için patentler almaya başlamıştır.

Ejderha Kanı Türkiye'de Sedef ve Egzama Hastalığı olan yaklaşık 1 Milyon insan, Tırnak ve Deri Mantarı olan yaklaşık 4. Milyon insan, Dudak Uçukları ve Akne Problemi yaşayan 6 Milyon insan için umut kaynağı olmuştur!

Ejderha Kanı'nın içerdiği özel doğal bileşenleri cilt için mükemmel olduğu kanıtlanmıştır!

Ejderha Kanı nın doğal bileşenleri bilinen C vitamininden 20 kat ve E vitamininden 50 kat daha tesirli olduğu görünmüştür. Bu yüksek antioksidan değerinden dolayı kozmetik sektörünün de vaz geçilmez doğal katkı maddesi haline gelen Ejderha Kanı'na ulaşmak o kadar da kolay değil. Peru devletinin özel koruması altında olan bu ağaçtan sadece belirli dönemlerde ve belirli miktarlarda bu doğal reçine alınabilmekte. Bu da Ejderha Kanı'nı çok değerli yapmaktadır.

Şu ana kadar Türkiye'de sadece bir Firma Ejderha Kanı ürünleri sunmaktadır.

Ejderha Kanı ile tüm bilimsel ve klinik araştırma kayıtlarına, kaynaklara ve Ejderha Kanı'ın hangi hastalıklara iyi geldiğine bu linkten ulaşabilirsiniz.

http://dspace.ipu.edu:8080/xmlui/bitstream/handle/1/145/DeepikaGuptaETP115.pdf?sequence=1

Kaynak: http://www.foxnews.com/health/2010/03...
İçeriğin Devamı Aşağıda

ejderha Kanı Reçinesi

ejderha Kanı Reçinesi

Ejderha Ağacı

Ejderha Ağacı
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın