Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peket Gözaltına Alındı İddiaları! Sedat Peker Tutuklandı mı? El Cezire'nin Sedat Peker Açıklaması...

Sedat Peket Gözaltına Alındı İddiaları! Sedat Peker Tutuklandı mı? El Cezire'nin Sedat Peker Açıklaması...

GNS
06.12.2021 - 18:13

Katar merkezli basın organlarından El Cezire, mafya babası Sedat Peker'in göz altına alındığını iddia etti. Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama emri çıkartılan ve yurt dışına kaçıp YouTube kanalında videolar paylaşarak fenomen hale gelen Sedat Peker'in yakalandığı ve göz altına alındığı iddiaları ise olayın aslının merak edilmesine sebep oldu. El Cezire'nin yayınladığı makalede yer alan bilgilerde iddialar hakkında detaylar verilerek güncellemeler yapıldı. Peki Sedat Peker tutuklandı mı? Sedat Peker göz altına mı alındı? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

YouTube videolarıyla sosyal medyada büyük yankı oluşturan Sedat Peker hakkında organize suç örgütü lideri olması iddiasıyla yakalama kararı çıkartılmıştı. El Cezire'nin yaptığı habere göre Peker'in BAE yetkililerinde gözaltına alındığı iddia edildi. Sedat Peker yakalandı mı? İşte detaylar...

Sedat Peker Yakalandı İddiaları

Sedat Peker Yakalandı İddiaları

Türkiye'de hakkında 'Suç Örgütü Lideri' olmak suçundan yakalama kararı verilen Sedat Peker'in Birleşik Arap Emirlikleri'nde olduğu belirtiliyordu. Geçtiğimiz aylarda Youtube hesabından çektiği videolara ara veren, ardından sosyal medya hesabından çeşitli iddialar ortaya atılan Peker, bir süreden bu yana sosyal medyayı da aktif olarak kullanmıyordu. Katar merkezli El Cezire, Peker'in bugün gözaltına alındığını iddia etti.

Sedat Peker Evde Tutuluyor

Sedat Peker Evde Tutuluyor

Sedat Peker, 3 hafta önce Birleşik Arap Emirlikleri'nde bir jet ski üzerinde görüntülenmiş ve jet skiyi kullanırken kendisini çeken kameraya, 'Azem kardeş bazen film bitti dendiği yerden yeniden başlar. Bir gün Montenegro olur, başka gün başka bir yer olur. Unutma geceleri yavru kurtlar değil avcı kurtlar gezermiş Azem kardeş' ifadelerini kullanmıştı. 

Bu videonun üzerinden birkaç gün geçmesinin ardından bir daha kendisinden haber alınamayan Peker'in özel olarak ayrılan bir alanda ev hapsinde tutulduğu ve internet erişiminin olmadığı iddia edilmişti. Peker'le ilgili bugün bomba bir iddia daha ortaya atıldı.

Göz Altına Alındı

Göz Altına Alındı

Katar merkezli yayın yapan El Cezire televizyonu, Sedat Peker'in Birleşik Arap Emirlikleri'nde gözaltına alındığını ve ülkedeki işlemlerin ardından Türkiye'ye iade edilebileceğini öne sürdü. Söz konusu haberle ilgili şu ana kadar resmi kaynaklardan açıklama gelmedi. Konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Al Jazeera, ayrıca Birleşik Arap Emirlikleri'nin Suriye'deki 'terör' gruplarını finanse etmekle suçlanan ve 2018'den bu yana tutuklu bulunan iş insanı Mehmet Ali Öztürk'ü de serbest bıraktığını ve Öztürk'ün Türkiye'ye döndüğünü öne sürdü. 

Geçtiğimiz haftalarda Erdoğan ve BAE Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed, uzun yıllar sonra ilk kez bir araya gelmişti. Ziyaret iki ülke arasında tesis edilecek yeni ilişkiler için bir başlangıç noktası olma niteliği taşıyor. Erdoğan'ın da Şubat ayında Abu Dabi'ye bir ziyaret düzenlemesi bekleniyor.

El Cezire'den Düzeltme

El Cezire'den Düzeltme

El Cezire'de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Katar'a yaptığı ziyaretin değerlendirildiği analizden, organize suç örgütü lideri Peker'in BAE yetkilileri tarafından gözaltına alındığı ilişkin iddiayı kaldırdı. El Cezire, düzeltmeyi şöyle duyurdu:

'Bu makalenin bir önceki versiyonu Türk mafya lideri Sedat Peker'in BAE yetkilileri tarafından gözaltına alındığına ilişkin iddiaya yer veriyordu. El Cezire, bu iddiaları doğrulayamadığı için makaleden çıkarmıştır'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın