Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker Yeni Videonun Konusunu Açıkladı: 'Osman Kavala, Mehmet Cengiz, Mesut Yılmaz, ve Daha Niceleri'

etiket Sedat Peker Yeni Videonun Konusunu Açıkladı: 'Osman Kavala, Mehmet Cengiz, Mesut Yılmaz, ve Daha Niceleri'

Sedat Peker, 'yoğun isteğiniz üzerine perşembe günü yirmi sene önce yaşanan ancak basına yansımayan iki büyük skandalı ve yeni bazı olayları anlatacağım' sözleriyle perşembe günü yeni bir video yayınlayacağını duyurdu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla perşembe günü video yayınlayacağını söyleyerek, videonun konusu paylaştı.

Peker açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Peker açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

'Kırk yaşından genç kardeşlerim, yoğun isteğiniz üzerine perşembe günü yirmi sene önce yaşanan ancak basına yansımayan iki büyük skandalı ve yeni bazı olayları anlatacağım video yayınlayacağım. Bu skandalların içinde şahsım, Osman Kavala, Mehmet Cengiz, Hayyam Garipoğlu, Mesut Yılmaz, Turgut Yılmaz, Mehmet Kutman, Kamuran Çörtük, İbrahim Genç, ve daha niceleri var. Gazetecilere, televizyon yorumcularına ve de siyasal iradenin emrine girmiş polislere, savcılara, hakimlere neden inanmamanız gerektiğini anlatacağım. Ayriyeten derin mehmeti aperitif olarak videomuza misafir edeceğim. Vallahi çok eğleneceğiz, hem de çok.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
229
101
25
14
11
8
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fırat

sen itiraf ederken hiçbir işe yaramayan yargı utansın.Bizi bu hale getiren herkesin ... koyayım

Yasin Atcı

Her ne kadar oraya adalet işlemese de bize karşı işlediğini unutmamak adına dikkatli yazalım 🤣🤣👍

papa-3.-jb

Cem Garipoğlu öldü mü,ıssız acun kaldı mu, yaşıyor şuraya nakil ettim derse şaşırtmayacak, ülkeyi 20 yılda hindistandaki bok çukurlarına döndürmüşler.

Onur

Rizeli müteahhitlerin Tayyip beyi Rize iline sokmamaya çalışmalarını mi anlatacakmış. Rizeye mesut yilmazdan başka siyasetçi gelemez diyip bugün ise aynı kiş... Devamını Gör

Onur

Bu olay Tayyip bey ibb başkanı olduğu zamanlarda oldu.