Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker Videolarında Bahsetmişti: ‘Almanyalı Osmanlılar’ Yöneticisi Taner Ay Yaşamını Yitirdi

Sedat Peker Videolarında Bahsetmişti: ‘Almanyalı Osmanlılar’ Yöneticisi Taner Ay Yaşamını Yitirdi

Batuhan
31.12.2021 - 09:08

Sedat Peker’in Metin Külünk’e dair iddiaları ilgili videosunda bahsettiği 'Almanyalı Osmanlılar'la yakın bağları olduğu iddia ettiği Taner Ay, dün gece Bulgaristan’da geçirdiği trafik kazasında öldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Hakan Fidan, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar gibi isimlerle fotoğrafları bulunan Almanya'da yasaklı olan Almanyalı Osmanlılar çetesinin yöneticilerinden Taner Ay, Beştepe’den, Özel Harekât Dairesi’nden, Yargı Yılı açılış töreninden fotoğraflar da paylaşıyordu.

2018 yılında suç örgütü kabul edilmişti

2018 yılında suç örgütü kabul edilmişti

Oda TV'de yer alan habere göreAlmanya'da cinayet, kasten adam öldürmek, ağır yaralama, şantaj, fuhuş, silah ve uyuşturucu ticareti gibi birçok suçlamayla yargılanıp yasaklanan 'Almanyalı Osmanlılar' adlı çetenin yöneticisi olduğu iddia edilen Taner Ay’ın yöneticisi olduğu iddia edilen Osmanen Germania (Almanyalı Osmanlılar) 2018 yılında uyuşturucu, kadın ve yasadışı silah ticareti suçlamalarıyla kapatılarak suç örgütü kabul edilmişti.

Almanya medyasında Taner Ay’ın Osmanen Germania’nın Duisburg temsilcilerinden olduğu iddiaları yer almıştı. Organize suç örgütü lideri Sedat Peker de yayımladığı videolardan birinde AKP MKYK Üyesi ve eski Milletvekili Metin Külünk’ün Osmanen Germania’ya para yolladığını iddia etmişti.

Taner Ay’a ait olduğu ileri sürülen araç:

Taner Ay’a ait olduğu ileri sürülen araç:

Sedat Peker ne demişti?

Sedat Peker ne demişti?

Almanya’ da bir çok ticari işletmesi olan ayrıca Almanya’nın en büyük hastanelerinden City Klinik Şehir Hastanesi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Taner Ay, Kırşehir Belediyespor’u süper lige çıkarma sözü vermişti.

Sedat Peker’in “Metin Külünk söyledi ben de para gönderdim” dediği ve Almanya’da 2016’dan bu yana yasaklı olan “Osmanen Germania” (Almanyalı Osmanlılar) derneğinin yöneticilerinden Taner Ay’ın, dönemin Başbakanı, mevcut Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile aynı masada oturarak çay içtiği bir fotoğrafın ortaya çıkmasıyla, mafya lideri Peker’ in para gönderme mevzusunda Taner Ay’ı işaret ettiği ulusal basında geniş yer bulmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
25
20
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Charlie Brown

Almanyalı Osmanlılar ne aq...

anck su namun

Ateşi bol olsun.Bu gerizekalılar osmanlının bir hanedan olduğunu. İstese de osmanlı olamayacağını şimdi öteki tarafta anlamıştır umarım. Kederli ailesi bu ar... Devamını Gör

Resho

Bu bakanların çektiği fotoğraflarda bir tane mi mazlum, doğru düzgün efendi bir vatandaş olmaz.