Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker, Soylu ile Arasında Aracılık Yaptığı İddiasını Yalanlayan Özışık ile Görüşmesini Paylaştı

etiket Sedat Peker, Soylu ile Arasında Aracılık Yaptığı İddiasını Yalanlayan Özışık ile Görüşmesini Paylaştı

Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden gazeteci Hadi Özışık ile videosunu yayınladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Sedat Peker ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında bir gazetecinin aracılık yaptığını iddia etmişti. İddiaların hedefindeki gazeteci Hadi Özışık halktvcomtr'ye gönderdiği mesajda iddiaları yalanlayarak, 'Soylu ile Peker arasında haber götürdüğüm yalandır. Böyle yapan şerefsizdir, haysiyetsizdir' demişti.

Hadi Özışık'ın iddiaları yalanlamasının ardından Sedat Peker, Özışık ile yaptığı iki ayrı görüşmenin videosunu paylaştı. Hadi Özışık'ın görüşmede Süleyman Soylu ve oluşan gündeme ilişkin bilgi verdiği Peker'e sık sık 'sen haklısın' dediği görülüyor. 

Hadi Özışık, Peker'den videolarda adının geçmemesi için ricacı olurken Süleyman Soylu ile görüşenin kendisi değil kardeşi Süleyman Özışık olduğunu söylüyor.

Peker, ilk videoya, 'Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan Hadi Özışık - Süleyman Özışık kardeşler en yakınları olan Süleyman Soylu'yla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar. 'Söyleyen şerefsizdir' demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem' notunu düşerken, ikinci videoyu 'Anlatımlarımda ismi geçen herkesi uyarıyorum. Beni yalanlamayın, herkesi rezil ederim. Adam gibi dik duracağız. Yoksa yerle yeksan ederim!' tehdidi ile paylaştı.

Video 1 🎥

İçeriğin Devamı Aşağıda

Video 2 🎥

İçişleri Bakanı Soylu, Peker'e "Benimle temasın varsa idam dahil her türlü cezaya razıyım" diye seslenmişti 👇

Ayrıca bakınız

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
552
289
74
25
19
7
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Murat

Bu senenin en güçlü influencerı Sedat Peker :D

Hakan Bayram

Adam başına gelecekleri bildiği için olsa gerek görüşmeleri kayıt altına almış

Pasif Kullanıcı

Ne demiş büyüklerimiz, düşmanımın düşmanı benim dostumdur, sedat pekeri geçmişte yaptığı mitinglerden ve konuşmalardan dolayı pek desteklemem ama kirli çamaş... Devamını Gör