Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker'in Hedefinde AKP'li Karaca Var: 'Sezgin Baran Korkmaz'ın Hediye Ettiği Arabayı Kullanıyordu'

Sedat Peker'in Hedefinde AKP'li Karaca Var: 'Sezgin Baran Korkmaz'ın Hediye Ettiği Arabayı Kullanıyordu'

Suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Korkmaz Karaca'yı hedef aldı. Peker, hakkındaki kara para aklama iddiaları nedeniyle Avusturya'da tutuklanan Sezgin Baran Korkmaz'ın Karaca'ya Audi marka araba hediye ettiği iddiasında bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Korkmaz Karaca'ya yönelik dikkat çekici iddialarda bulundu. Peker, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslenerek, 'Namusun varsa, Ak Parti yerel yönetimler başkan yardımcısı, ayrıca da cumhurbaşkanlığı ekonomi politika kurulu üyesi Korkmaz Karaca'yı da gözaltına aldırsana' dedi. 

Peker, hakkındaki kara para aklama iddiaları nedeniyle Avusturya'da tutuklanan Sezgin Baran Korkmaz'ın Karaca'ya Audi marka araba hediye ettiğini ileri sürdü. Peker, Korkmaz ile ilgili tartışmaların başlaması üzerine Karaca'nın söz konusu arabayı Korkmaz'ın ilaç firmasına yolladığını belirtti. Peker paylaşımlarında şunları kaydetti:

"Nerede bir garip var onların tepesine binersin"

"Nerede bir garip var onların tepesine binersin"
  • 'Süslü sülü; garip gurebaları, fakir fukaraları gözaltına alıyorsun ya, al sana suç duyurusunda bulunuyorum. Eğer namusun varsa Korkmaz Karaca’yı da gözaltına aldırsana. Kendisi Ak Parti yerel yönetimler başkan yardımcısı, ayrıca da cumhurbaşkanlığı ekonomi politika kurulu üyesi.

  • Süslü sülüman, bu şahıs Sezgin Baran Korkmaz’ın kendisine hediye ettiği Audi a8 arabayı kullanıyordu. Bu olaylar karışınca arabayı Sezgin Baran Korkmaz’ın Sancaktepe’deki Biofarma isimli ilaç fabrikasına yollayıp bıraktı.

  • Ayrıca bu şahsın danışmanlık adı altında birçok kuruluştan para alması sence etik mi? Eğer ki etik ise başta Sütaş firmasının sahibi olmak üzere birçok firmanın da özel işlerini halledip ekstradan elden ne kadar avanta aldığını biliyor musun?

  • Video çekmeye başlayınca bunları da anlatacağım. süslü sülü, geçinemiyoruz diyen yaşlı dayı da fetöcü müydü? Adamı niye gözaltına aldın? Kokaincilere dokunmazsın, rüşvetçi siyasilere dokunmazsın, nerde bir garip var onların tepesine binersin.

  • Kıymetli kardeşlerim, muhalif milletvekillerine ve gazetecilere bu tweetlerimi iletin ve baskı kurun. Görelim süslü sülümanın vatanseverliğini. Gerçi muhalefetin hayalleri küçük olduğu için bir takmışlar 10 bin dolara, bir de iki üç yerden maaş alan yetkililere.''

Teşekkür videosu çıktı

Teşekkür videosu çıktı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Öte yandan Korkmaz Karaca'nın, bir grup çocuğa, kara para aklama suçundan aranan Sezgin Baran Korkmaz'a teşekkür ettirdiği video ortaya çıktı. Videoyu CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır sosyal medya hesabından paylaştı. Başarır paylaşımına 'Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu ve AKP MKYK Üyesi Korkmaz Karaca, kara para aklama suçundan aranan Sezgin Baran Korkmaz için, çocuklara teşekkür ettiriyor. Devlet, okul yapamıyor; kara para aklayan bir şahıs ise okul yapma sözü veriyor. Pislik, Saray’ın içinde!' notunu düştü.

İşte o video 🎥

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
82
17
9
9
5
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

uğur mumcu için isim verdin olmadı, kutlu adalı için itirafta bulundun olmadı, hürriyeti ben bastırdım milletvekilini ben dövdüm dedin olmadı. sende çok şey ... Devamını Gör

Lethe lethe

İtirafların ve suç duyuruların tamam da atladığın bi konu var, kimi kime şikayet ediyorsun ki? adamlar sayıştay başkanlığına bile kendi adamlarıni koydular k... Devamını Gör

Halil Değerli

SBK bak.... .... Tüm siyasileri satın almış.... ..... Hem ruhlarına hem bedenlerine sahip olmuş.... ..... 🤪😡😠