Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker'in 13 Tweet'ine Daha Erişim Engeli Getirildi

Sedat Peker'in 13 Tweet'ine Daha Erişim Engeli Getirildi

YouTube'da yayınladığı videolarla gündem olan Sedat Peker’in 13 tweet’ine daha erişim engeli getirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan  Sedat Peker'in Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu hakkındaki paylaşımlarına 8 Haziran'da erişim engeli getirilmişti.

Detaylar 👇

Engelli Web'in duyurduğuna göre bugün Peker'in 13 tweet'i daha erişeme engellendi. 👇

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Peker, yayınladığı dokuzuncu videoda Esat Toklu'nun, Sezgin Baran Korkmaz'a ait Bodrum'daki Paramount otelinde ücretsiz kaldığını iddia etmişti. Toklu ise bu iddiaları 'asılsız' olarak nitelendirerek, reddetmişti. 

Bunun üzerine Peker, Toklu'ya bu otelde yaptığı tatilin faturasını yayınlaması çağrısında bulunmuştu.

Toklu, Peker'in iddiaları üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na 'iftira,' 'hakaret,' 'kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek,' 'kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret' iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. 

Toklu, suç duyurusu dilekçesinde ise Paramount Otel'de 2020 yılı Eylül ayında ailesi ile birlikte kaldığını belirterek, 'Konaklama bedeli olan 35 bin lirayı otelin hesabına şahsi hesabımdan gönderdim. Buna dair banka dekontu ektedir. İddia edildiğinin aksine söz konusu otelde herhangi birinin misafiri olarak kalmadım' demişti.

Detaylar 👇

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
31
9
4
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ADNAN

erişim engeli koyunca görünmedi sanıyorlar galiba

Ya bu ne saçma iş adam atmış tweeti gören görmüş geçmiş, yasak çıkıyor bakalım nelere yasak çıkmış diye 50 site daha haber yapıp yayınlıyor, ekşide gündem ol... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

çete lideri hakim'in işleri.