Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker İçin de Gözaltı Kararı! 5 İlde Organize Suç Örgütüne Operasyon...

etiket Sedat Peker İçin de Gözaltı Kararı! 5 İlde Organize Suç Örgütüne Operasyon...

Batuhan
09.04.2021 - 08:40

İstanbul merkezli 5 ilde Sedat Peker'in elebaşı olduğu belirtilen organize suç örgütüne operasyon düzenlendi. 121 adrese eş zamanlı baskın yapıldı, çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Yeni deliller doğrultusunda Konya ve Sakarya'da da operasyon başlatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde faaliyet gösteren ve 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak', 'nitelikli yağma', 'gasp', 'rüşvet', 'yaralama', 'tehdit' ile 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' gibi birçok suça karıştığı belirlenen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

121 adrese baskın

121 adrese baskın

Sedat Peker'in aralarında olduğu 63 kişinin gözaltına alınması için 121 adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Operasyonda şu ana kadar 49 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda silah, mermi ve çelik yelek ele geçirildi.

AA'nın haberine göre, yeni deliller doğrultusunda Sakarya ve Konya'da da bazı adreslere operasyon düzenlendiği öğrenildi.

Sedat Peker'in villasındaki lüks cipinde de arama yapıldı

Sedat Peker'in villasındaki lüks cipinde de arama yapıldı

İstanbul merkezli 5 ilde Sedat Peker ve adamlarına yönelik operasyon düzenleniyor. Peker'in Beykoz'daki villasına da sabah saatlerinde polis geldi. Ekipler villaya giderek arama başlattı. Villadaki araçlarda da arama yapıldı Polis, villadaki lüks cipi de didik didik aradı.

"Çok sayıda suç eylemi ve bu eylemleri gerçekleştiren örgüt üyesi tespit edildi"

"Çok sayıda suç eylemi ve bu eylemleri gerçekleştiren örgüt üyesi tespit edildi"

Operasyonla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Sedat Peker liderliğindeki suç örgütünün deşifresi ve eylemlerinin tespiti amacıyla başlatılan kapsamlı çalışmalar neticesinde örgütün karışmış olduğu çok sayıda suç eylemi ve bu eylemleri gerçekleştiren örgüt üyesi tespit edilmiştir.

Elde edilen deliller kapsamında Sedat Peker suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 5 ilde 09.04.2021 günü 63 şüpheli şahsa yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda çok sayıda şüpheli suç unsurlarıyla birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahıslar hakkında gerekli işlemler başlatılmıştır.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Avukatından açıklama

Avukatından açıklama

Polis ekiplerinin villadaki aramaları devam ederken, Sedat Peker'in avukatı Kemal Levent villa önünde açıklama yaptı. Levent, “Evin büyük olmasından kaynaklı detaylı aramalar yapılmasına istinaden bu kadar uzadı. Son aşamaya gelindi. Evde de herhangi bir suç aleti suç herhangi bir olgu, bulgu, delil veya bir unsur bulunamadı. Şu anda tutanaklar tanzim ediliyor. Birazdan sonlandırılacak. Suçlamaların mahiyeti için görevli arkadaşlardan aldığımız kadarıyla yaralama, gasp yağma ve benzeri suçlamalar. Ama bunlarla ilgili herhangi bir şey yok. Zaten Sedat bey de bir buçuk yıldan beri yurt dışında' dedi.

Geçtiğimiz günlerde Sedat Peker'in Makedonya'da sahte evraklarla ikamet ettiği ortaya çıkmıştı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
164
126
22
8
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ülkenin yarısı "Ben Sedat Peker'in yeğeniyim" diye dolanıyordu. Nereye kayboldu bu yeğenler yav. Sadece 63 tane miymiş yoksa :)

TİRYAKİ

aq adliyeye omuzlarında götürür bizim millet bunu... başka hiç bir yerde mafya bizim ülkedeki gibi saygı sevgi görmüyor

Pasif Kullanıcı

Aptal aptal diziler yüzünden. Ana karakterleri sempatik gösterip diziyi izleteceğiz diye yok Mit'e çalışıyormuş, yok aslında gizliden gizliye devletin çıkarl... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

5 sene sonramı sözünona operasyon? neden bu sıçanının dışarıda olduğu zamanlara denk geliyor..emekli albay oldumu bir gecede operasyon kararı verebiliyorsunu... Devamını Gör