Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker'den Yeni Video: 'Hakkımda Soruşturma Açıldığı Bilgisini Süleyman Soylu Verdi'

etiket Sedat Peker'den Yeni Video: 'Hakkımda Soruşturma Açıldığı Bilgisini Süleyman Soylu Verdi'

Suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisi hakkında iddialara yanıt verirken, 'Hakkımda soruşturma açıldığı bilgisini Süleyman Soylu verdi' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Süleyman Soylu'nun attığı tweetler üzerine bugünkü videosunda ''Bugün size Temiz Süleyman'ı anlatacağım. Madem bunları biliyordun neden anlatmadın. Ben neden şimdi anlatıyorum? Silivri Emniyet Müdürü neden intihar etti? Arkadaşları ve Soylu biliyor. Söyleselerdi onları sürgüne gönderecekti. İnsanlar, sevdikleri sıkıntıya girdiğinde anlatır. Benim gibi hayatı planlar üzerine geçen biri aklını tatile gönderebilir. Bazı namussuzlukları o an söyleyemiyorsunuz. Ben size mesihim diye mi geldim?'' diye konuştu.

'Ben tehlikeli bir durum olunca haber vereceğim demedin mi?'

'Ben tehlikeli bir durum olunca haber vereceğim demedin mi?'

Kendi çevresindeki insanların Süleyman Soylu'ya, 'Bu İstanbul'da bir sorun var' demesi üzerine Soylu'nun 'İstanbul'u ben yönetemiyorum. Berat yönetiyor' dediğini iddia eden Peker, bu yaşananı yalan makinesi yöntemiyle anlaşılacağını söyledi. 

Peker, hakkında dosya hazırlandığı bilgisini kendisine bir cenazede Süleyman Soylu'nun verdiğini söylerken, 'Ben tehlikeli bir durum olunca haber vereceğim demedin mi?' diye konuştu.

Peker'in yeni videosu 📹

Peker'in iddialarına Soylu'dan cevap geldi

Peker'in açıklamaları bir süredir Türkiye'nin gündeminde 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
161
38
29
13
10
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Samoa Tiger

Ülkenin geldiği noktaya bak. Mafya adamları ile devlet adamları birbirine videolarla diss atıyor. 😁 İşte size yeni Türkiye!

Kafatamircisi

öküz öldü ortaklık bitti, kirli çamaşırlar dökülüyor yiyin birbirinizi😄

Pasif Kullanıcı

Sayın bağanım Sedat Peker size "sülü" dedi estafurullah...