Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker’den Yeldana Kaharman İddiası: 'AKP Milletvekili Ağar Tecavüz Etti, Ertesi Gün Ölü Bulundu...'

etiket Sedat Peker’den Yeldana Kaharman İddiası: 'AKP Milletvekili Ağar Tecavüz Etti, Ertesi Gün Ölü Bulundu...'

Ulaş
06.05.2021 - 12:03

Geçmişte organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyip tutuklanan Sedat Peker, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın oğlu AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar hakkında bazı iddialar ortaya attı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nin “organize suç örgütü” operasyonu kapsamında “elebaşı” olarak aranan ve yurt dışında bulunan Sedat Peker, ikinci bir video yayınladı.

“Bu anlattıklarımın tek bir tanesi dahi yalan çıkarsa bu parmağımı keseceğim. Size söz veriyorum” diyen Peker, şu ifadeleri kullandı👇

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Elazığ’da yaşayan 21 yaşındaki Kazakistanlı Yeldana Kaharman isimli kadın, evde şüpheli şekilde yaşamını yitirmiş olarak bulunmuştu. Vücudunda darp ya da kesik izi bulunmayan 21 yaşındaki Kaharman'ın intihar ettiği iddia edilmiş, ölümün Ağar ile ilişkisi olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.  İstanbul 5. Sulh Ceza Hakimliği konuyla ilgili haberlere erişim engeli getirmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
685
205
92
34
20
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
be happy

Bütün konuşmasını küfür ede ede dinledim. Aklıma ilk gelen “ ulan bütün bunları biliyordun da neden ses etmedin” öyle ya hakkaniyetli mafyasın! Saf dışı edil... Devamını Gör

Elif yeter

Bir an Nadira Kadirova ile karıştırdım, o kadar çok ki pislikleri

şevval karahan

Evet bir an böyle bi olay vardı ama isim farklı biliyodum dedim o kızın hakkı ne zaman aranacak çok üzücü gerçekten

rans

Eeee dediklerim olmaya başladı yolu gören birbirini satmaya karar verdi.Bir de seçim kaybedilirse siz düşünün kimler nelerin itirafçısı olacak.