Görüş Bildir
Haberler
SEDAT PEKER'DEN DÜŞEN UÇAKLARLA İLGİLİ BOMBA İDDİA!

SEDAT PEKER'DEN DÜŞEN UÇAKLARLA İLGİLİ BOMBA İDDİA!

Mahir Gün
10.03.2015 - 13:36 Son Güncelleme: 10.03.2015 - 16:46

SEDAT PEKER'DEN DÜŞEN UÇAKLARLA İLGİLİ BOMBA İDDİA!

Türkiye önce Malatya sonra da Konya'dan gelen şehit haberleriyle sarsıldı. 10 gün içinde 6 pilotumuzu şehit verdiğimiz kazaların ardından Fantom uçaklarının güvenliği tartışma konusu oldu. O tartışmaya iş adamı Sedat Peker de katıldı. Peker, savaş uçaklarının yazılım programlarıyla ilgili Beyaz Haber'e çok tartışılacak açıklamalar yaptı.

'Savaş uçakları bilgisi, yazılım programları olmadığı zaman sadece demirden uçan kuştur. Başka hiç bir işe yaramaz' diyen Peker, 'O bilgisayar programlarını yapan kişiler istediklerinde o uçakları düşürebilirler' dedi.

Peker, yıllar önce savaş uçaklarının bilgisayar yazılımının millileştirilmesi için girişimde bulunduğunu ve bu nedenle hedef tahtasına oturtulduğunu iddia etti. Peker şunları söyledi:

'Savaş uçaklarının bilgisayar sistemi Amerikalı bir firmanın elinde. Bu firmanın hisselerinin Türk ortağına geçebilmesi için bu organizasyonu yapan kurumun millileşmesi için şahsıma bir ricada bulunmuşlardı. Hatta Sayın Korkut Eken vasıtasıyla şahsıma gelmişti. O konuyla ilgili gerekli olan çalışmaları yaptığımızı anlattığımda beni bu konuyla ilgili suçladılar.'

'İŞİN UCU PARALEL YAPIYA DAYANIYOR' 

'Söylediklerimin fantastik olduğunun farkındayım' ifadesini kullanan iş adamı Sedat Peker, 'Benim suçlandığım dönemde organizeden sorumlu il emniyet müdür yardımcısı Ali İpek'ti. Daha sonra valiliğe geçti. Iğdır Valiliği'ndeyken Paralel Yapı'yla ilgili bağlantısı yüzünden şu an açığa alınmış bir kişi. O dönem verdiğim ifadeler çıkarsınlar herkes görsün' açıklamalarında bulundu.

Kaynak: http://www.gazetevahdet.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

SEDAT PEKER'DEN DÜŞEN UÇAKLARLA İLGİLİ BOMBA İDDİA!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0