Görüş Bildir
Haberler
SEDAT PEKER'DEN AKADEMİSYENLERE YENİ MESAJ VAR!

SEDAT PEKER'DEN AKADEMİSYENLERE YENİ MESAJ VAR!

Mahir Gün
20.01.2016 - 18:36

SEDAT PEKER'DEN AKADEMİSYENLERE SİZ ARTİN KEMAL'in TORUNLARISINIZ!

SEDAT PEKER'den SÖZDE AKADEMİSYENLERE YENİ MESAJ VAR!

Sedat Peker 1100 akademisyen hakkında bugün yeni bir açıklamada bulundu. Peker sosyalmedya hesaplarından yaptığı açıklamada savcılıkta nasıl bir ifade vereceğini açıkladı. 

Ayrıca sözde aydınlara seslenerek; Siz hain Artin Kemallerin torunu, bizler ise Boğazlayan Kaykamakamı Şehit Kemal Beylerin torunlarıyız, geçmişte olduğu gibi yine bu savaştan atalarımız gibi bizler zaferle çıkacağız dedi.

İşte Peker'in o açıklamaları;

Kıymetli dostlarım; Sözde aydınların dilekçeleri üzerine hakkımda soruşturma başlatıldığını basından öğrenince üç beş dakika bu konuya zaman ayırıp acaba savcılıkta nasıl bir ifade vermem gerekir diye düşündüm. (Aklıma çeşitli ifadeler gelmiş olsa da vaktinizi almamak adına ben sadece bir tanesini sizlerle paylaşmak istiyorum.)

SAYIN SAVCI’ya; ‘’Kurtuluş Savaşı’mız sırasında ülkemizi kurtarmak için örgütlenen Kuvay-i Milliye Teşkilatı’nı ve o teşkilata bağlı askerleri, polisleri gayri kanuni olarak niteleyen, bölge halklarına zulm ediyorlar diye yaftalayan ve bunlarıda devamlı gazetesindeki köşesinde yayınlayan o dönemin sözde aydını, eski dahiliye nazırı (içişleri bakanı) ayrıca da gazeteci olan Ali Kemal’den (Ermeni yanlısı yazıların mimarı namı diğer Artin Kemal’den) size biraz bahsetmek isterim.’’ diyerek herhalde konuya girerdim.

Ali Kemal bu yaptığı davranışlar yüzünden yargılanmak üzere Anadolu’ya getirilecekken İzmit’te halk kendisine saldırıp askerlerin ve polislerin elinden onu alarak elleriyle parçalayarak öldürmüşlerdir. (Ali Kemal gibiler düşman kuvvetlerle, ayrıca da Kuvay-i Milliye karşıtı çetelerle işbirliği içinde olduğundan, onları desteklediğinden dolayı bu akıbete uğramıştır.)

İfademin devamında da galiba şunları söylerdim; ‘’Benim yaptığım yazılı açıklamayı okursanız, sözde akademisyenler, onların desteklediği terör örgütleri ve bu yapıları gizlice destekleyen yabancı ülke istihbarat teşkilatları hedeflerine ulaşırlarsa, yani devletimizi işlemez hala getirmeyi başarırlarsa, görevi üstlenmek zorunda kalan vatan evlatlarından (bakkal, manav, mühendis gibi…) merhamet göremeyeceklerini söyledim.

Bu söylediklerim Ali Kemal örneğinde ve geçmişte başkaca bir çok vakada doğruluğu kanıtlanmış bir durum tespitiydi. Geçmiş tarihimizde tekerrür eden bu hadiseler gelecek yaşantımızda da mutlaka tekerrür edecektir. Çünkü bu millet görev kendisine düştüğünde kötülük yapanları hiç bir zaman cezasız bırakmamış ve mutlaka intikamını almıştır.’’ dediğimde acaba SAYIN SAVCI bana ne söyleyecektir? Gerçekten çok merak ediyorum.

Ayrıca şahsımın öldürülmesi gerektiğini söyleyen zavallı ruhlara da şunları söylemek isterim: (Ölümden korkan bir insan kendisine böyle bir misyonu acaba hiç seçer miydi?) Bizim sizlerle aramızdaki en büyük fark: Sizler hain Artin Ali Kemallerin, bizler ise Boğazlayan Kaymakamı ŞEHİT KEMAL Beylerin takipçileriyiz.

Hayatımın her döneminde Boğazlayan Kaymakamı ŞEHİT KEMAL Bey’in Kadıköy Kuşdili’ndeki mezarına uğrar ve her seferinde şöyle dua ederim: ‘’Sizin yaptığınız gibi TÜRK - İSLAM DAVASI’na şerefli hizmetler yapmayı ve gerektiğinde de sizin gibi onurlu bir şekilde bu dünyadan ayrılmayı YÜCE ALLAH’ım tüm dava adamlarına İNŞALLAH nasip etsin.’’derim.

Kıymetli dostlarım bizler Boğazlayan Kaymakamı ŞEHİT KEMAL Beylerin torunlarıyız, bu sözde aydınlar ise Kurtuluş Savaşı zamanında linç edilen Artin Ali Kemallerin torunlarıdır. Bu mücadeleyi geçmişte bizim atalarımız kazandı. YÜCE ALLAH’A AND OLSUN Kİ BU SEFER DE ONLARIN TORUNLARI OLAN BİZLER KAZANACAĞIZ.

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

SEDAT PEKER

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın