Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker'den Akademisyenlere Tehdit: Akan Kanlarınızda Duş Alacağız!

Sedat Peker'den Akademisyenlere Tehdit: Akan Kanlarınızda Duş Alacağız!

Emre Ordu
13.01.2016 - 13:50 Son Güncelleme: 13.01.2016 - 15:03

1 Kasım seçimleri öncesi Rize'de düzenlediği 'teröre lanet' mitinginde oluk oluk kan akıtacağı tehdidinde bulunan Sedat Peker, bu defa 'Barış İçin Akademisyenler' platformuna yönelik tehdit içeren bir mektup yayınladı. 'Oluk oluk kanlarınızı akıtacağız ve akan kanlarınızla duş alacağız' gibi ifadeler içeren mektup nedeniyle Sedat Peker tepkilerin odağına yerleşti. Hakkında yaklaşık 19 bin tweet atılan Peker internet sitesinden yayınladığı metni ayrıca Twitter hesabından da paylaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bildiriyi imzalayan akademisyenler için 'aydın müsveddeleri' diyen Peker, oluk oluk kan akıtmak tehdidinde bulundu.

Peker'in sosyal medya hesabından yayımladığı mektubun tam metni şöyle; 

'Kıymetli Dostlarım,

Sizlerinde sinirlerini bozduğunu zannettiğim, 1100 tane sözde aydının imzaladığı,pkk’ya açık destek anlamına gelen bildiriyi anlayabilmek için gerçekten kendimce çok uğraş verdim (Ancak ne yazık ki bir türlü anlayamadım.).

Yolları kazan, bu çukurları bomba ile dolduran,kurban eti dağıtmanın haricinde hiçbir gayesi olmayan mazlumları insanlık dışı şekillerde ŞEHİT eden, hamile karılarının yanında kocalarını, çocuklarının yanında babalarını ŞEHİT eden pkklılar için kötü sözü bir kenara bırakın, bir satırlık eleştiri bile yazmamışlar.

Bu sözde aydınlara ve akademisyenlere şunu özellikle söylemek istiyorum: Siz yatın kalkın bildirgenizde kötülediğiniz bu DEVLET'in POLİSİNE ve ASKERİNE dua edin. Sizler tüm dünyada yaptığınız algı operasyonlarınızla aşık olduğunuz teröristlerde ellerinde ki silahlarıyla MÜSLÜMAN TÜRK’ün KUTSAL DEVLETİ'ni eğer ki işlemez hale getirmeyi başarabilirse o zaman sizler için eyvah ki ne eyvah (Bu dediğime lütfen inanın çünkü çanlar o zaman sizin için çalacak.)!!!

DEVLET eğer ki bir gün işleyemez hale gelirse yani terör ve düşman ülkeler hedefine ulaşırsa bu VATAN'ın evlatları yani kasap Ahmet'ler, bekçi Kemal'ler, bilgisayar mühendisi Yavuz'lar yani kısacası tüm VATAN EVLATLARI öncelik olarak dağlarda teröristleri aramayacaklardır.

İmza attığınız bildiriyi önlerine alacak, gerçek tehlikeli olanlar sizlersiniz diyerek lüks yerlerdeki işyerlerinize gelecekler (Ancak rahat olun sizleri çocuklarınızın ve eşlerinizin yanında öldürmeyeceklerdir.). İntikamlarını dahi MÜSLÜMAN TÜRK’e yakışır bir şekilde alacak ancak sizlerin kanlarıyla duş yapmayıda unutmayacaklardır.

Eğer ki benim fikrimi sorarsanız; kendi can sağlığınız için siz bu DEVLETİ batırmaya uğraşmayın. Şu an dahi hayatta olabilmenizin tek sebebi,DEVLET'in var olması ve ayakta durmasıdır.Yukarıdaki satırlarda söylediğim gibi teröristler, onların destekçileri sizler ve yabancı ülke istihbaratları kısacası hepiniz, hedefinize ulaşıp DEVLET'i işlemez hale getirirseniz şunu iyi bilin ki; bu VATAN'ın EVLATLARI'ndan asla merhamet görmeyeceksiniz.

Tekrardan söylüyorum; OLUK OLUK KANLARINIZI AKITACAĞIZ VE AKAN KANLARINIZLA DUŞ ALACAĞIZ!!!'

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Değişiiik

boş tenekeden çok ses çıkar

Pasif Kullanıcı

Kafası, rte nin götünde gezen sözüm ona mafya babası

Mehmet Cepik

Ulan vatani kurtarmak sana mi kaldi? Götünde elli tane koruma, zirhli tank gibi arabalarda gezip ahkam kesen deligikanli mafya bozuntusu yavsak.. Serefsizin ... Devamını Gör