Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker: 'Bu Ülke Veyis Ateş Gibi Yüzsüz ve Yalancı Görmedi'

Sedat Peker: 'Bu Ülke Veyis Ateş Gibi Yüzsüz ve Yalancı Görmedi'

Sedat Peker, Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği öne sürülen ve iddiaları yalanlayan Veyis Ateş'i hedef aldı: 'Bu ülke birçok yüzsüz ve yalancı gördü, Veyis Ateş gibisini görmedi.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sedat Peker'in iddiaları ve Sezgin Baran Korkmaz'ın ses kaydı ifşasından günler sonra Haber Türk'teki görevinden istifa eden Veyis Ateş canlı yayında kendini savundu, Peker den cevap geldi.

"Ulan anonsçu Veysi..."

"Ulan anonsçu Veysi..."
  • Anonsçu Veysi, Süslü Süleyman varken Sezgin Baran Korkmaz nasıl gelsin? Adamın hem 45 milyonuna hem de oteline çöktü. Türkiye’ye gelsin diyorsun, nasıl gelecek?

  • Anonsçu veysi, güç insana böyle hata yaptırır. Sezgin Baran’ın seni kaydettiğini bilmediğin için internet üzerinden rahatça konuştun. Ama Allah adamı böyle rezil eder. Senin Habertürk televizyon kanalının başına gelebilecek bir televizyonculuk kariyerin var mı ki oraya geldin?

  • Ulan anonsçu veysi, pkk lideri murat karayılanla ismimi yan yana getirip İçişleri Bakanı’nın bunlar düşmanı diyerek psikolojik algı yapmaya çalışıyorsun. Sana bunu süslü sülü öğretti değil mi?

  • Anonsçu veysi, rüşvet istediğin ses kaydına rağmen bu kadar rahat oturmanın sebebinin süslü sülüden aldığın güçten olduğunu televizyonda seni izleyen herkes biliyor. süslü sülüye tüm ülkeyi teslim edenler bence utanmalı.

  • Anonsçu veysi, 700 bin TL’ye taksitle aldığını söylediğin evin değeri 3 milyon TL. Neden sana 700 bin TL’ye ve taksitle bu evi verdiler?

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
85
40
8
6
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Resho

Valla Peker kanıtlarını kayıtlarını doğru düzgün ve artık parça pinçik etmeden yayınlamadığı sürece bu tipler kendilerini akıllarınca aklamaya devam edecekler.

Terazi_Kizi

Ya İsmail; şu sorulardan birini bile sorup köşeye sıkıştıramadın adamı... Sana daha fazla kızdım. Yetersiz kaldın.

Barney

ben dedim ama pekeri alıcaktınız o yayına. o zaman çözülecekti her şey. yanıyosa her şey yanacak aga yoksa çözülmez bu iş.