Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Bikinilere Göre Sen Hangi Ülkeye Aitsin?

Seçtiğin Bikinilere Göre Sen Hangi Ülkeye Aitsin?

Beğendiğin bikinileri seç, hangi ülkeye ait olduğunu söyleyelim! 

Eğer hazırsan;

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Arjantin!

Arjantin!

Sen resmen Arjantin'e aitsin! Zengin mutfağıyla doğasıyla adeta cennetten kopup da gelmiş bir ülke. Kıpır kıpır Latin geceleriyle, yumuşak iklimiyle insana mutluluk veren bir coğrafya. Kırmızı şarap ve tango ile romantizmin zirvesine ulaşacağın bir ülke. Tam da senin istediğin gibi rengarenk bir hayat...

Norveç!

Norveç!

Sen resmen Norveç'e aitsin! Huzurlu ve güvenli yaşamın toprakları. En güzel balık yemekleri, her türlü sebze ve meyvenin doğalı burada. Köklü bir kültür üzerine kurulmuş, muhteşem bir doğaya sahip medeni bir ülke. Ekonomi iyi. Burada ömür boyu mutlu mesut yaşarsın valla.

Hollanda!

Hollanda!

Sen resmen Hollanda'ya aitsin! Sağlam bir ekonomi, kaliteli bir yaşam, yüksek sosyal güvenceyle Avrupa'nın ve Dünya'nın hayat standartları en yüksek ülkelerinden. İsteyenin sessiz sakin bir hayat geçirebileceği gibi isteyenin hızlı gece yaşamıyla ortamlardan ortamlara akabileceği laleler diyarı. Sen burada hem gecelere akarsın hem de huzuru yakalarsın. Demedi deme.

Yeni Zelanda!

Yeni Zelanda!

Dünyanın refah seviyesi en yüksek ülkesi Yeni Zelanda! Şahane bir eğitim sistemi, medeniyet dolu bir yaşam, güvenli bir ekonomi.. Rüşvet, yolsuzluk, kara para neredeyse hiç yok! Nefis doğası ve iklimi de cabası. Muazzam, kaşif ruhlara layık, aradığın huzuru fazlasıyla bulacağın güzeller güzeli bir coğrafya!

Dominik Cumhuriyeti!

Dominik Cumhuriyeti!

Sen resmen Dominik Cumhuriyeti'ne ait bir insansın. Orada yaşamalısın. Mavilikleri ve yeşillikleriyle orada kendini kaybedersin. Sıcak hava insanı olduğun için burası tam da sana göre. Gezip, güneşlenip denizin ve kumsalın tadını çıkarırsın. Şehir hayatını pek sevmiyorsun. İç içe girmiş binalardan nefret ediyorsun. Bu ülkede ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşarsın.

Avustralya!

Avustralya!

Sen tam olarak Avustralya'ya ait bir insansın! Kaotik ortamdan uzaklaşarak hem eğlenmek hem de huzuru bulmak istiyorsun. Özellikle Sdney'de yaşasan ömür boyu mutlu olursun. Kamp hayatı yaşamak, kangurularla bir arada olmak ve bol bol temiz hava çekmek sana çok iyi gelir gibi...

Brezilya!

Brezilya!

Sen tam olarak Brezilya'ya aitsin. Orada Salvador ve Rio De Janeiro gibi güney şehirlerinde yaşayıp hayatını yaşarsın. Samba gösterilerini, ışıltılı kostümlerini gördükçe için açılır. Resmen her gün eğlenirsin. Yemeklerin ve kumsalların tadını çıkarırsın. Bu hayat tam da senin istediğin bir hayat...

İtalya!

İtalya!

Sen resmen İtalya'ya ait bir insansın! Güzel yemekler, kocaman sofralar, neşeli sohbetler, sen gerçek bir aile ortamına aitsin. Tarihi yerleri gezmek, yemeklerini tatmak ve sakin bir hayat yaşamak tam da sana göre. Sandala binip, keyif yaparsın. İstersen de gecelere akıp alem yaparsın. İşte tam da sana göre bir yer.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
183
97
78
48
25
17
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
he ya tabi

Norveç. aah ah gidebilseydik

akbln_elif

Atımı hazırlayın tez elden Norveç'e dıgıdaklıyorum 😂

Aylin Kayhan

Dominik Cumhuriyeti!