Görüş Bildir
Haberler
Seçimlerine Göre Hangi Komedi Dizisi Karakterisin?

Seçimlerine Göre Hangi Komedi Dizisi Karakterisin?

Zevkle izlediğimiz, bazen çok güldüğümüz bazen ise ince esprileri ile ne demek istediklerini anlamakta zorluk çektiğimiz Türk komedi dizileri bizim için ayrı bir yere sahip. Tekrar tekrar izlediğimiz, hala taklidini yaptığımız akıllara kazınan karakterleri ile favorilerimiz haline gelen dizilerin, tekrar yayın hayatına dönmesi için senaristlere baskı yaptığımız bile olmuştur. Her şeyin tadında güzel olduğu ve o eski dizilerin eski hallerinin tatlı olduğunu biliyoruz. O yüzden tekrar yayınlanması izlenir mi? Bilemedik.. Seçimlerine göre hangi komedi dizisi karakteri olduğunu söylüyoruz. 

Eğer hazırsan;

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Öncelikle sen arkadaş gruplarının nesisin?

3. Öncelikle sen arkadaş gruplarının nesisin?

4. Peki hayatındaki problemler daha çok neyden kaynaklanıyor?

4. Peki hayatındaki problemler daha çok neyden kaynaklanıyor?

5. Bu problemlerinin karşısında ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şu an olmak istediğin yeri seç bakalım.

7. Peki bunlardan hangisi sensin?

8. Sen bir adaya düşsen yanına hangi dizi karakterini alırdın?

9. Son olarak gelecek planlarında bunlardan hangisi var?

Burhan Altıptop

Burhan Altıptop

Sen, bir zamanların efsane dizisi, Avrupa Yakası'nın unutulmaz karakterlerinden biri olan Burhan Altıntop'sun. Her zaman bir çıkar yolu bulur ve her zaman dört ayak üstüne düşersin. Espri anlayışın ve doğal komikliğin ile arkadaş ortamlarının vazgeçilmezisin. Tamam Burhan kadar kendi çıkarını düşünmesen de yine de her zaman önceliği kendine verirsin. Yani bir işe girişmeden önce düşündüğün şey 'benim bundan karım ne?' oluyor. Çevrendeki insanlara gerçekten değer veriyor ve onları kaybetmek istemiyorsun. Para harcamaktan pek hoşlanan biri değilsin. Yani tutumlu olmayı ve ileriyi düşünmeyi tercih edersin. Sen param bitti deyip, banka hesabında her zaman parası olan birisin. Duygularınla değil, mantığınla hareket eden birisin. Kararlarını uzun uzun düşünerek alırsın. Yani spontane yaşamak pek sana göre değil. Her konuda becerikli olman da artılarından biri.

Şahika Koçarslanlı

Sen Şahika Koçarslanlı'sın. Para yemeyi de yedirmeyi de seven birisin. Nerede lüks veya son moda bir şey varsa peşinde de sen varsın. Girdiğin her ortamda dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyorsun. Giydiklerinle ve yaptıklarınla konuşulmayı da başaran birisin. Etrafında sayılı yakın arkadaşların var. Herkesle kolay iletişim kuramazsın. Çünkü insanlara pek güvenen biri değilsin. Şimdiye kadar yaşadıkların güvenini sarsmış ve bu yolda tek başına ilerlemen gerektiğini anlamışsın. Şahika gibi yemeğe de çok düşkün birisin. Bu fiziksel görüntüne yansımasa da nerede iyi yemek var sen biliyorsun. Kimse seni salaş ve lezzetleri kötü olan bir mekana oturtamaz. Sen çevrendeki herkesten biraz farklısın. Düşüncelerin ve hayata bakışın herkesle aynı değil. Hayallerin doğrultusunda ilerleyip, bunları gerçekleştirmek için çabalıyorsun.

Erdal Bakkal

Erdal Bakkal

Sen Leyla ile Mecnun'un sevilen karakterlerinden biri olan Erdal Bakkal'sın. Bitmeyen neşen ve kendine has tarzın ile arkadaş ortamlarının arananısın desek yeridir. Sen vicdanı dinleyen birisin. Bir karar almadan önce iki kez düşünür ve sonuçlarını tartarsın. Planlı ve programlı birisin. Yarınını, bir hafta sonranı veya bir ay sonranı her şeyini planlarsın. Bunun nedeni ani gelişen ve sürpriz sonlu şeylerden hoşlanmaman. Böylelikle kafan rahat olup, başka şeylerle meşgul olabiliyorsun. Uzun yıllardır beraber olduğunuz arkadaş çevren ile her şeyi birlikte yapıyorsunuz. Yediğiniz içtiğinizin ayrı gitmediği bu grup senin şansın diyebiliriz. Ama hayatına giren kişiler, sizin grubunuza ayak uyduramayınca hemen hayatında çıkarıyorsun. Çünkü seni kabul eden bu arkadaş çevrenle kabul etmeli.

Melek

Sen Dadı dizisindeki Melek karakterisin. Doğal hallerin ile dikkat çeken birisin. Kendin gibi olamadığın ortamlardan hemen uzaklaşıyorsun. Etrafındaki insanlarda senin bu doğallığını seviyorlar. İçinden nasıl geldiyse öyle yaşadığın, öyle davrandığın hayatında kim sana alınmış, kırılmış umurunda değil. Sen kendi bildiğin doğruları yaşarken, başkalarını düşünecek değilsin. Her zaman doğru insanı aramak için bir çaba göstermişsin. Ama bu bir türlü karşına çıkmamış. Umutsuzluğa kapılıp gerçek aşkın peşinden gitmeyi bırakma, hayallerindeki kişi senin de karşına çıkacak. Hayatı doya doya yaşamayı ve problemlerden bile bir anlam çıkarıp, mutlu olmayı biliyorsun. Enerjin aşırı yüksek. Seni depresif görmek pek mümkün değil. Her şeyden mutlu olduğun hayatın ve çiçekli sabahlığınla bize Dadı dizisindeki Meleği andırdın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
62
31
26
13
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Şahika koçarslanlı

Gizem Yenikler

Melek Sen Dadı dizisindeki Melek karakterisin. Doğal hallerin ile dikkat çeken birisin. Kendin gibi olamadığın ortamlardan hemen uzaklaşıyorsun. Etrafındaki... Devamını Gör

Ali Veli

Ben erkeğim banada Melek çıktı dumura uğradım. Ha ha ha.

Sheldon Cooper

8. soruda hetero erkekler için tek şık var🤣. Kimse kusura bakmasın. Adaya düşmüşüm. Muhabbetine bakacak değilim 🤣. Makbıyle bekle beni geliyorum 😀.

Batuhan Ünal

abaza mısın kardeş, bari sheldonın ismini karalama