Görüş Bildir
Haberler
Sebi Bebi ile: Cansu Dere'nin Cannes Makyajı!

Sebi Bebi ile: Cansu Dere'nin Cannes Makyajı!

Makyaj.com
05.06.2015 - 12:49 Son Güncelleme: 05.06.2015 - 12:52

Cansu Dere Cannes Kırmızı Halı Makyajı | L'OREAL | Sebi Bebi

Makyaja hazırlık aşaması

Makyaj öncesi yoğun bir nemlendirme işlemi için L'Oréal Paris Skin Perfection Yorgunluk Karşıtı Kapatıcı Bakım kremini kullanabilir, nemlendirme işlemini Skin Perfectionist göz kremi ile destekleyebilirsin.

Ten makyajı

Infallible 24 saat dayanıklı fondöten ile ten makyajının kalıcılığını garanti altına al ve bir makyaj süngeri ile tüm yüzüne eşit olarak uygula. Göz altlarını L'Oréal Paris True Match kapatıcı ile kusursuzlaştır.

Göz makyajı

Smokissime krem göz farınının 102 numarasını hafifçe göz kapaklarına uygula ve dağıt. Ardından Superliner Matmatic maskaranı kirpik diplerine yakın bir şekilde çek. Takma kirpik etkisi için False Lash Wings maskara ile göz makyajını tamamla. L'Oréal Paris Brow Artist kaş kalemi ile kaşlarını doldurarak bakışlarını desteklemeyi unutma. Kaş kaleminin arkasındaki kapatıcı görünümünün uzun süre sabitlenmesine yardımcı olacak.

Son rötuşlar

Glam Bronze pudra ile güneşin etkisini yüzüne taşıyarak makyajına devam et. True Match 342 numaralı allıkla yanaklarına renk ver. Color Riche 335 numaralı kırmızı rujunu dudaklarına uygulayarak makyajını tamamla!

İpucu: Saçlara gelince! Şekillendirmeden önce bir saç bakım yağı kullanarak Cansu Dere'nin saçlarındaki kusursuz parlaklığı elde edebilirsin.

Daha fazlası için :makyaj.com

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
duygu öz

kadın makyajsız daha güzeldi la