Görüş Bildir
Haberler
Scolari: "Eleştirilerin Canı Cehenneme!"

Scolari: "Eleştirilerin Canı Cehenneme!"

Fatih
04.07.2014 - 00:27

Scolari: "Eleştirilerin Canı Cehenneme!"

Brezilyalı teknik adam, Şili maçı sonrası devam eden eleştiriler karşısında kendisini tutamadı.

Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Luiz Felipe Scolari , yerel medyaya patlayarak Şili zaferi sonrası devam eden eleştirilere sert yanıt verdi.

Takım hakkında birçok haber çıkarken, eleştirilerin haddini aştığını belirten Scolari, 'Eğer hocalığımı beğenmiyorsanız, canınız cehenneme!' sözleriyle çıkıştı.

Sözlerinin çarpıtıldığını savunan Brezilyalı teknik adam, 'Ben öyle söylemedim. Şu noktada ileriki maçlar için farklı bir oyuncunun varlığı iyi olabilirdi dedim. Bunu hangi hocaya sorarsanız, aynı cevabı alırsınız. Birisini ekleyecekseniz, birisini yollamanız gerekir. Ben bu 23 kişi ile yola çıktım ve hepsi güvendiğim isimler.' şeklinde konuştu.

Basamakları teker teker çıktıklarını vurgulayarak, '5. adımdayız. Toplamda 7 adım var. Halkımız, taraftarımız farklı bir şey istemiyor. Olmamız gereken yerdeyiz.' dedi.

Kolombiya'nın Şili'ye kıyasla daha teknik bir takım olduğunu düşünen tecrübeli hoca, 'Şili daha çok savunma ağırlıklı oynayan ve mücadeleye yönelik bir oyun oynuyordu. Kolombiya ise daha teknik. Göze hoş gelen bir futbol oynuyorlar.' ifadelerini kullandı.

İki ülke arasındaki rekabetten bahsederek, 'Kolombiya ile maçlarımız hep dostluk havasında geçmiştir. Aramızda bir kavga yok. Bizim kavgamız Uruguay, Şili ve Arjantin ile olmuştur.' açıklamalarında bulundu.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/5447/mill...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın