Görüş Bildir
Haberler
SBK ile Yargıtay Üyesinin Buluşmasını Konu Alan Haberlere Erişim Engeli

SBK ile Yargıtay Üyesinin Buluşmasını Konu Alan Haberlere Erişim Engeli

Yargıtay 7. Daire üyesi Tekman Savaş Nemli'nin hakkında 'Kara para aklama' suçlamasıyla soruşturma başlatıldığı günlerde Sezgin Baran Korkmaz ile yemek yerken çekilen fotoğrafı basına yansımıştı. Konuyla ilgili haberlere mahkeme kararıyla erişim engeli getirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazeteci Cengiz Aksan, ABD’nin talebi üzerine Avusturya’da tutuklanan firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz‘ın Yargıtay üyesi Tekman Savaş Nemli ile aynı masada yemek yediğine dair fotoğrafı sosyal medyada paylaşmıştı.

Fotoğrafın basına yansımasının ardından Nemli konuya ilişkin yaptığı açıklamada, 'Fotoğraf karesinde yer alan Avukat Mehmet Demir 11 yıl önce verdiğim vekâlet ile şahsımın avukatı olup, Sezgin Baran Korkmaz ile bu vesileyle aynı ortamda bulunduk. Bunun dışında adı geçen Sezgin Baran Korkmaz ile herhangi bir hukukum yoktur' demişti. 

Korkmaz ile Nemli'nin birlikte yemek yediklerine ilişkin haberler, kişilik hakları ihlali gerekçesiyle, Ankara 7. Sulh Ceza Hakimliği’nin 1 Temmuz 2021 tarih ve 2021/7867 sayılı kararı ile erişime engellendi.

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
10
6
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
demet s.

Biz yemek yiyoduk tesadüfen sbk da aynı masadaymış...olamaz mı...töbe töbe... ayrıyetten bunlar montaj...dıj güjlerin oyunu...oyun çoh böyük... montrönün giz... Devamını Gör

Orkut

Beka meselesini unutmuşsun 😂

Barney

beynimize de erişim engeli getirin. yaparsa akp yapar

KucukEniste

Herseye erısım engelı var neyden haberımız olsun sız bı lıste verın bız onlara bakalım bari distopık dunyaya donduk