Görüş Bildir
Haberler
Savcı Kiraz'ın Eşi Yasemin Kiraz: 'Tüm Milletimizin Başı Sağolsun'

Savcı Kiraz'ın Eşi Yasemin Kiraz: 'Tüm Milletimizin Başı Sağolsun'

Caner
02.04.2015 - 20:58
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Terör saldırısı sonucu şehit olan Cumhuriyet Savcısı Kiraz'ın eşi Yasemin Kiraz, 'Tüm milletimizin, hepimizin başı sağolsun. Allah yardımcımız olsun' dedi.

İSTANBUL

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında şehit olan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın ailesi, şehit savcının kabrini ziyaret etti.

Kiraz'ın eşi Yasemin, annesi Saadet ve kızı Pelin Kiraz ile yakınları, şehit savcının defnedildiği Eyüp Sultan Mezarlığı'na geldi.

Aile, Kiraz'ın mezarı başında okunan Kur'an-ı Kerim'i dinlendi ve dua etti. Kiraz'ın eşi, annesi ve yakınlarının gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Yasemin Kiraz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 'Tüm milletimizin, hepimizin başı sağ olsun. Allah yardımcımız olsun. Allah, devletimizin, milletimizin, hepimizin yar ve yardımcısı olsun' dedi.

Bu arada, savcı Kiraz'ın evinin bulunduğu Başakşehir'deki sitede kurulan taziye çadırına gelen vatandaşlar, baba Muhammet Hakkı Kiraz'a taziyelerini iletti.

Çadırda, Kuran okunup dualar edilirken, bazı dairelere Türk Bayrağı, Kiraz'ın oturduğu binaya da 'Şehit Savcımıza Allah'tan rahmet dileriz' yazılı afiş asıldı.

Muhabir: Halil İbrahim Başer, Emrah Güney

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0