Görüş Bildir
Haberler
Deniz Bayramoğlu Kimdir, Nerelidir? Sunucu Deniz Bayramoğlu'nun Kariyeri Hakkında Merak Edilenler

Deniz Bayramoğlu Kimdir, Nerelidir? Sunucu Deniz Bayramoğlu'nun Kariyeri Hakkında Merak Edilenler

CNN Türk ve Kanal D erkanlarından tanıdığımız ünlü sunucu Deniz Bayramoğlu, ortak yayın sunucuları arasında yerini aldı. Yardım gecesinin moderatörlüğünü yapacak isimler arasında yer alan Deniz Bayramoğlu'nun kim olduğu, nereli ve kaç yaşında olduğu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Deniz Bayramoğlu kimdir? Deniz Bayramoğlu kaç yaşında ve nerelidir? İşte, Deniz Bayramoğlu'nun sunuculuk kariyeri ve aile yaşamı hakkında merak edilenler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Deniz Bayramoğlu Kimdir?

Deniz Bayramoğlu Kimdir?

Deniz Bayramoğlu, 1975 yılında Malatya'nın Pütürge ilçesinde dünyaya geldi. Bayramoğlu'nun babası aslen Rize, Pazarlıdır. 

İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimini Pazar'da tamamlayan Deniz Bayramoğlu, üniversite eğitimi için İstanbul'a geldi. 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümüne girdi. Üç yıl sonra, gazeteci olmak için üniversite eğitimini tamamlamadan bıraktı.

Deniz Bayramoğlu'nun Sunuculuk Kariyeri

Deniz Bayramoğlu'nun Sunuculuk Kariyeri

Deniz Bayramoğlu, sunuculuk kariyerine başlayana kadar pek çok projede yer almıştır. CNN Türk ekranlarında borsa yorumcusu olarak görev yapmıştır. Daha sonra 'İş Yemeği' adlı programı hazırlayıp sunmuştur. 

2008 - 2009 yayın döneminde '12 - 14 Güncel' başlıklık programını sunucu Pelin Çift ve Alp Özgen ile birlikte sunmaya başlamıştır. 

Eylül 2009'dan itibaren hafta içi her gün saat 09.00'da ekrana gelen 'Parametre' programının sunuculuğunu yapmıştır. Yine CNN Türk ekranlarında Semiha Şahin ile birlikte hafta içi her gün seyirciyle buluşan 'Güne Merhaba' programını sunmuştur. 

11 Mayıs 2020 tarihinden itibaren Kanal D televizyonlarında seyirci ile buluşmaya başlamıştır. Deniz Bayramoğlu, Kanal D Ana Haber Bülteni'ni sunmaktadır.

Deniz Bayramoğlu'nun Kitabı

Deniz Bayramoğlu'nun Kitabı

Deniz Bayramoğlu ve Prof. Dr. Uğur Batı'nın kaleme aldığı 'Üzgün İnsandan Özgür İnsana' adlı kitap 2018 yılında yayınlanmıştır.

Deniz Bayramoğlu'nun Ailesi

Deniz Bayramoğlu'nun Ailesi

Deniz Bayramoğlu, spiker Ece Üner ile 6 Şubat 2013 tarihinde Roma'da dünya evine girmiştir. Çiftin bir de Güneş adında kızları vardır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın