Görüş Bildir
Haberler
Şarkıcı Olsan Albümün Ne Kadar Satardı?

etiket Şarkıcı Olsan Albümün Ne Kadar Satardı?

VsVs
29.09.2016 - 17:23

Hiç şarkıcı olsaydın albümün ne kadar satardı diye merak etmedin mi? Eğer ettiysen sorunun cevabı testimizde saklı. Haydi başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak tarzını öğrenelim.

2. Peki nerede konser vermek isterdin?

3. Aşağıdaki şarkı sözlerinden hangisini sen yazardın?

3. Aşağıdaki şarkı sözlerinden hangisini sen yazardın?

4. Peki sen kaprisli bir şarkıcı mı olurdun?

5. Denizin hangi tonu seni daha çok etkiler?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Albüm kapağında bir hayvan kullanacak olsan hangisini seçerdin?

7. Son olarak kulisine hangi meyve gelsin?

27.000!

27.000!

Sen şarkıcı olsan albümün 27.000 satardı. Evet çok fazla değil kabul. Ama sen de şunu aklından çıkarma ki albümünün milyonlar satmaması senin kalitesiz müzik yaptığın anlamına gelmiyor. Aksine piyasa albümlerinin hepsinden daha kaliteli. Daha elit bir kitleye hitap eden tarzın var.  Bu da albüm satışlarının diğerlerine göre düşük kalmasını sağlasa da aslında senin ne kadar kaliteli bir iş ortaya çıkarttığını gösteriyor.

304.000!

304.000!

Sen şarkıcı olsan albümün 304.000 satardı. İnternet bu kadar yaygınlaşmış ve albüm satışları düşmüşken hiç de fena bir sayı değil. Her kesime hitap eden bir tarzın olmasa da kendi dinleyici kitleni oluşturduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. E bu da yeter de artar bizce.

640.000!

640.000!

Sen şarkıcı olsan albümün 640.000 satardı. Gerçekten fevkalade bir satış rakamı olduğunu söyleyebiliriz. Bu ülke çapında gayet beğenilen ve aynı zamanda da iyi bir müzisyen olduğunun ispatı. Bu işten anladığın her halinden belli oluyor. Doğal olarak bu da albüm satışına yansımış. Birkaç sene sonra sadece ülke çapında değil uluslararası alanda da önemli bir başarı elde edecek potansiyeli sende görüyoruz.

1 Milyon 200 Bin!

1 Milyon 200 Bin!

Sen şarkıcı olsan albümün 1 Milyon 200 Bin satardı. Gerçek anlamda çok çok iyi bir sayı olduğunu söyleyebiliriz. Böyle satış rakamlarına ulaşabilmek için sadece kendi ülkende değil uluslararası alanda da iyi işler ortaya çıkartmış olman gerek. 1 Milyon 200 Bin sayısı da bunu gerçekleştirebildiğinin ispatı.

2 Milyon 700 Bin!

2 Milyon 700 Bin!

Sen şarkıcı olsan albümün 2 Milyon 700 Bin satardı. Ancak iyi bir müzisyen ve harika bir ses sanatçısı böyle sayılara ulaşabilir. Senin ünün ülke çapından çoktan çıkmış ve uluslararası alana yayılmış bile. Üstelik sadece tek bir seferliğine değil tüm albümlerinde bu başarı hissediliyor. Sen artık dünya çapında isim olarak tanınan biri olmuşsun.

4.5 Milyon!

4.5 Milyon!

Sen şarkıcı olsan albümün 4.5 Milyon satardı. Sen bu işin divası olmuşsun artık. Albümün ve şöhretin tüm dünyaya yayılmış hatta en ücra köşelere kadar ulaşmış. İnsanlar senin şarkılarını ezbere biliyorlar. E tabii bu kadar büyük bir şöhretin bedeli de olmalı. Maalesef insanlar sana o kadar çok ilgi gösteriyorlar ki  artık rahat rahat sokağa çıkıp dolaşamaz hale gelmişsin. Herkes senden bir imza alabilmek seninle bir fotoğraf çektirebilmek için sıraya girmiş durumda.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
425
210
160
58
25
23
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bayan kahkaha

Sen şarkıcı olsan albümün 27.000 satardı. Evet çok fazla değil kabul. Ama sen de şunu aklından çıkarma ki albümünün milyonlar satmaması senin kalitesiz müzik... Devamını Gör

TheJunior

Yanlız değilmişim asjgfhd

Bahadır A

Son sorudaki meyveler kulise gelirse mevzu çıkar! Erik gönder ordan sen bana... yanına da tuz... Kütür kütür...

Su Yılmaz

ben son soruda mandalina aramış insanım ne sanatçısından bahsediyosun sen dsfljkdlfghdsgfh