Görüş Bildir
Haberler
Sarı Kırmızılılar Maç Sonrası Florya'yı Bastı!

Sarı Kırmızılılar Maç Sonrası Florya'yı Bastı!

Fatih
19.04.2014 - 22:47 Son Güncelleme: 19.04.2014 - 23:58

Sarı Kırmızılılar Maç Sonrası Florya'yı Bastı!

TT Arena'da Kasımpaşaspor'a 4-0 mağlup olan Galatasaray taraftarları protesto için Florya'ya akın etti.

Galatasaray taraftarı, 4-0 sona eren Kasımpaşaspor maçı sonrasında Florya’da toplanmaya başladı. 100′ü aşkın taraftar şu anda Florya Metin Oktay Tesisleri önünde toplandı.

FLORYA’YA ÇEVİK KUVVET TALEBİ

Galatasaray Kulübü ise protesto olacağının bilgisini aldıktan sonra olası olayların önüne geçmek için Florya Metin Oktay Tesislerine takviye emniyet ve çevik kuvvet görevlisi talep etti. Florya’da taraftarların protestosu az önce start aldı.

EN BÜYÜK TEPKİ MANCİNİ VE TULUN’A

Galatasray taraftarı başta Bülent Tulun ve Mancini başta olmak üzere sarı kırmızılı futbolculara da tepki gösterdi… Bülent Tulun’a yoğun şekilde istifaya davet edildi ve “Yönetim istifa, Mancini istifa ve en büyük taraftar futbolcular sahtekar” diye bağırdılar. Ünal Aysal istifa sesleri de yükselirken taraftarlar tesislerin kapısına kadar dayanıp içeri girmeye çalıştı..

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/04/19/sari-ki...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tesislerin Camları Kırıldı

Galatasaray taraftarı Mancini'yi istifaya çağımak için Florya'da toplandı. Ancak protestolar sırasında istenmeyen olaylar yaşandı.

Kasımpaşa yenilgisinin ardından oldukça sinirlenen 60-70 kişilik bir grup Galatasaray taraftarı Mancini'ye istifa protestosu gerçekleştirmek istedi.

Arabasını almak üzere tesislere gelen Roberto Mancini taraftarların protestosuna arabasının camını açarak; ''What?'' diyerek karşılık verdi.

Bu tepkiden sonra iyice sinirlenen taraftarlar taşkınlık çıkardı.

O sırada güvenlik görevlilerinin de yeterli olmamasından kaynaklanan olayda Metin Oktay Tesisleri'nin güvenlik kulübesi ve çeşitli yapılar zarar gördü.

Taşlı saldırının ardından olay yerine müdahale eden güvenlik görevlileri Mancini'yi tesislerden uzaklaştırdı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın