Görüş Bildir
Haberler
Sarhoşken Hangi Disney Prensesine Dönüşüyorsun?

etiket Sarhoşken Hangi Disney Prensesine Dönüşüyorsun?

Nsycl
13.08.2016 - 17:05

Disney prensesleri deyince aklımıza gelen klasik görüntüyü biraz daha değiştirerek onları karakterlerine göre incelediğimiz bir test ile karşınızdayız.  Bu testimizde alkollü seni ele alıyoruz efendim. Buyrun teste.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk sorumuz geliyor! Sarhoşken en çok hangisini arzuluyorsun?

2. Akşamdan kalmaya çözümün hangisi peki?

3. Peki hangisi senin atacağın türde bir alkollü mesaj?

4. Hangisi favorin içkin?

5. Sarhoş olduğunda içine mi kapanırsın yoksa dışarı mı açılırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi Disney prensinin seni eve bırakmanı isterdin peki?

7. Bir koku seç şimdi de.

8. Son sorumuz çok açık! Şu an sarhoş musun?

"Sindirella" çıktı!

"Sindirella" çıktı!

Vahşi, seksi ve hareketli bir sarhoşluğun var! Dikkatlerin üzerinde toplanmasını seviyorsun. İçmek için içmiyorsun. Eğlenmek için içiyorsun! Parti için doğmuş, dans etmek için yaşayan, müzik ile varolan bir sarhoşsun diyebiliriz!

"Pamuk Prenses" çıktı!

"Pamuk Prenses" çıktı!

Yani herkesin başına gelebilir ama sende biraz daha sıklıkla oluyor bu durum. Alkol aldığında birazcık karşı cinse ilgin artıyor diyebiliriz. Girdiğin ortamda seni mutlu edeceğini düşündüğün bir kitle varsa sarhoş olmak için oradasın,net. ÇÜNKÜ NEDEN OLMASIN? Ama sen yine de de dikkat et, sınırı çok kaçırma.

"Uyuyan Güzel" çıktı!

"Uyuyan Güzel" çıktı!

Sen içip içip sızan ekiptensin! Dışarıda olsan da, evde olsan da. Tutamıyorsun kafanı, keyifle uyuyorsun! Senin tarzın daha çok akşam yemeğinin ardından keyifli bir kitapla ve birkaç kadeh şarapla huzurlu bir cumartesi akşamı geçirmek bizce.

"Ariel" çıktı!

"Ariel" çıktı!

Sen alkol aldığında çok daha farklı karaktere bürünen sarhoşlardansın! Ama bunu kötü bir şey olarak söylemiyoruz yanlış anlaşılma olmasın! Alkollü alter egon içindeki hangi seni çıkarmak istiyorsa onu çıkarsın, ne olacak? Ama bazen çevrendekileri kırma potansiyeline sahipsin, onu yapmamaya çalış...

"Jasmine" çıktı! (Maceracı sarhoş)

"Jasmine" çıktı! (Maceracı sarhoş)

Sen sarhoş olunca gece bitmesinci tiplerdensin! Ne içersen, ne dinlersen, ne yaparsan sana keyifli geliyor hatta çevrene de keyif vermeye başlıyor. Basitçe anlatacak olursak, seninle dışarı bir arkadaş grubu ' bakalım bugün neler olacak' demekten kendini alamıyor!

"Belle" çıktı!

"Belle" çıktı!

Sen alkol alırken bile 'çıkarken ne yeriz' diye düşünen bi tipsin! Alkolden sonra yenen yemeklerden ayrı zevk, alkolle alınan yemekten ayrı zevk alan bir insansın. 'Rakı balık Ayvalık' senin işin diyebiliriz :)

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
321
241
166
102
48
32
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?