Görüş Bildir
Haberler
ŞANTİYECİ MİMAR KIZI TANIYALIM.

ŞANTİYECİ MİMAR KIZI TANIYALIM.

Merve Kupeli Eren
03.03.2015 - 16:48 Son Güncelleme: 05.03.2015 - 01:45

Şantiyeci Mimar Kız

Her mimar kızın yolu bir şantiyeden geçer . burada hayatına devam edebilmek için çok zor şartlar altında yaşamına devam etmek zorundadır. İlk önce işçilerin bu kıza saygı duyması sonra onu koruyup kollaması gerekir. Tabi kızın yapması gerekenler bundan çok daha zordur. Öncelikle hayatına kız olarak mı devam etmeli, yoksa erkek fatma modeline geçmeli mi, ona karar vermek zorundadır. Kimi zaman hiç kadın görmeden hatta kendine banyoda bakıp Oha ben kızım ya diye şaşırması bile olağan olacaktır. uzun bitmek bilmeyen mesailer sonrasında işçinin onun gözlerine değil de bıyıklarına bakarak konuşmaya başlamasıyla sarsılarak kendine gelebilir. evet şantiye de bir kız olmak zordur. ancak. Hafta sonları en iyi kıyafetleri ve en iyi kombinasyonları onların kurması şaşılacak bir olay değildir. Şantiye de tüm hafta ne giyeceğini umursamadan giyinmek hafta sonu ne giyeceğini düşünmesi için oldukça zamanı vardır. tüm bu şartların içerisinde en iyi beslenenlerde yine şantiye kızlarıdır. bir süre sonra işçilerin kimisinin kızı kimisinin kardeşi olacağı için her memleketten gelen işçiler , bidonlarla turşu, sebze , içli köfte, kışlık konserve ve hatta yumurta ve süt bile kabul ettiği olmuştur. 

şantiye kızının çok iyi bildiği hayatta kalma yolları vardır. en önemlisi arabasının süper bir ayakkabılık olduğudur. , ne olur ne olmaz yedek kıyafet çantası, içlikleri kalın ve ince iki çeşit kabanı , 'gece betona kalırım belki' deyip yanın da yiyecek bir şeyler bulundurması, olası bir felakette sizin en iyi arkadaşınız olabilir. 

Eğer dikkat edilmez ise erkeklerle çok fazla vakit geçirmelerinden dolayı bir süre sonra erkekliğe doğu geçiş yapabilirler. Bu geçişin farkında olmamaları en kötü şeydir. okul hayatları ve  çalışma ortamlarından kaynaklanan en iyi arkadaş cinsiyeti genelde erkeklerdir. bu nedenle de erkekliğe ne kadar yaklaştıklarını kanlarında ki testesteron seviyesinden anlaşılabilecek duruma gelebilirler. 

şantiye şefi  mimar kız diğer meslek gruplarına göre daha farklıdır. Yönetici değil genelde idarecidir. birbiri ile anlaşamayan insanları birlikte çalıştırabilmek onun özel bir yeteneğidir. hurdacıların dolandırıcılığına uyanmak aldığı malzemelerin tam geldiğini kontrol etmek depocunun doğru biri olup oladığına karar vermek hep onun görevidir. yemeğin kötü geldiğinde işçilerin ona şikayet etmemesi için sevmediği yemeği bile yemek zorunda kalması şantiyeci kızın en önemli idare etme yöntemidir. 

Velhasıl şantiyeci kızın işi zordur fakat her zaman psikolojisi düzgündür. altı ay ailesini görmeden çalışan mutlu insanları gördüğünde kendinin mutsuz olması için hiç bir neden olmadığını görür. en önemlisinde çok iyi paralara çalışırlar :) Evlenilmek için en doğu kız tipidir. Kız tribi yoktur. ve işleri her zaman yoğun olduğu için hiçbir zaman erkeklere sarmazlar. Malum erkekler erkeklerin halinden anlar :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevdiği manzara

Sevdiği manzara

Şantiyeçı Mimar Kızın arabası

Şantiyeçı Mimar Kızın arabası

Cep telefonun daki benzeri fotoğraf galerisi

Cep telefonun daki benzeri fotoğraf galerisi

Bir süre sonra işçileri klon olarak görmeye başlarlar.

Bir süre sonra işçileri klon olarak görmeye başlarlar.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
1
1
0