Görüş Bildir
Haberler
Şans, Bereket, Huzur ve Şifa! Jüpiter Balık Burcuna Geçiyor, Ruhumuz İyileşiyor, Fırsatlar Kapıları Çalıyor!

Şans, Bereket, Huzur ve Şifa! Jüpiter Balık Burcuna Geçiyor, Ruhumuz İyileşiyor, Fırsatlar Kapıları Çalıyor!

zeynepanlatsin
14.05.2021 - 18:23

14 Mayıs’ta Jüpiter çok güçlü olduğu Balık burcuna geçiyor ve bize dağıtacağı şansların ilk sezon biletini vermek üzere 28 Temmuz’a kadar da burada seyrini sürdürecek. Tekrar bu güzel geçişi deneyimleyeceğimiz yıl 2022 ilk yarısı, şimdi fragman zamanı :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jüpiter Balık burcunun klasik yöneticisi olduğu için huyunu suyunu gayet iyi bilir :) Asıl şansın ruhen iyileşmek, bütünleşmek, evreni ve dünyayı sevmek, bir olmak, kendine dönmekten geçtiğini bilir.

Bu sebeple her şeyden önce ve en önemlisi olan “iyileşme” duygusunu bize yaşatmaya başlayacak. Tabi heybesinde sadece huzur yok, bize iyi hissettirecek bir sürü şans da var! Hiç ummadığımız yerlerden gelecek fırsatlar, yaşadıklarımızın belki ödülleri, kapanmaz sandığımız yaraların kapandığı zamanlar, en çok da unuttuğumuz “şükür zamanlarını” tekrar hatırlatacak manevi bir tatminle kapımızı çalacak. Bu kısa seyahatte bize şanslar, kendimizi tanımamız için fırsatlar, manevi derinliğe ulaştıracak yollar çıkaracak.

Balık bütünleşmek ve bir olmakla çok alakalıdır, kendini unutmakla da. Evet her şey bize kendimizi unutturacak kadar güzel de gelebilir, bizi rehavete de düşürebilir, adeta pembe gözlüklerle dünyaya bakmamıza sebep olabilir.

Ancak bu muazzam geçişin gölge yanı da budur, kendimizi unutmak, bizi bekleyecek güzel gelecek için sadece şanslara güvenmek, fazla iyimser olmak, adım atmaktan kaçmak, sadece maneviyata güvenmek de bu transit bitince bizi sudan çıkmış balığa döndürebilir tabi. Buna düşmemek için bu güzel dönemde karşımıza çıkacak fırsatları geleceğimiz için muhakkak değerlendirmeli, özellikle de iyileşmemiz için gerekenleri gerçekten yapmalıyız, bu güzel geçişe sırtımızı dönüp yatmak bize transit bitince kulunçlarla geri döner :))

Jüpiter ve Balık, yardımla, merhametle çok alakalıdır, bu transitte bir vermek birden fazla alınacak güzelliğe sebep olabilir.

Bol bol yardım etmek, varken vermek, içimizden dolup taşan iyiliği başkalarıyla paylaşmak bu şanslı geçişin sonunda bize bol ödüllü bir törenle karşılık verebilir.

Hepimize öncelikle iyileştiğimiz, ruhen yenilendiğimiz, beklemediğimiz yerlerden gelen bol şans ve fırsatlarla dolduğumuz güzel bir transit olmasını dilerim. Dediğim gibi bu daha birinci sezon ;) Yeni sezon 2022’de, beğenilirse ikincisini çekeceğimiz kesin olan senaryolar yazmanın tam zamanı :)

Jüpiter Balık transitinin mini öyküsü @zeynepanlatsin hesabında! Gökyüzünde bizi bekleyen tüm özel günler için takipte kal!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
18
2
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın